ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ Νεκρός ξαφνικά ο Γιάννης Τσελέντης – Ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής της Κρήτης

Θλίψη σε όλη την Κρήτη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννη Τσελέντη.

Ο καθηγητής Ιατρικής άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή και οι μαθητές του, συντετριμμένοι, είπαν το δικό τους «αντίο».

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, μεταξύ άλλων, ο Τσελέντης υπήρξε ευπατρίδης της επιστήμης της Μικροβιολογίας, αφιερωμένος στην εκπαίδευση και την επιστημονική έρευνα με αποτέλεσμα την ανάδειξη πλειάδας φοιτητών του σε ακαδημαϊκούς δασκάλους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Υπήρξε επίσης δάσκαλος μικροβιολόγων και στελεχών Δημόσιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα Σαν προσωπικότητα ήταν οραματιστής, μαχητικός αλλά και προσηνής, ανθρώπινος με πολιτιστικές και κοινωνικές ευαισθησίες.

Θλίψη για τον θάνατο του 22χρονου Τζίμη – Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Θλίψη για τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή σε τροχαίο στη Γλύφα, στον Βόλο. Είχε πάει στην Πελασγία για να δει φίλους του.

Θλίψη στον Βόλο για τον θάνατο του νεαρού Τζίμη Μένα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη διασταύρωση της Γλύφας.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 την Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 22χρονος και ένας φίλος του κινούνταν κανονικά από την Πελασγία για τη Γλύφα, όπου θα πήγαιναν για την βραδινή τους έξοδο.

Ωστόσο, ένας 37χρονος οδηγός αυτοκινήτου, που κινούταν στο παράδρομο της Εθνικής Οδού προς Αγίους Θεοδώρους, διέσχισε κάθετα τον δρόμο χωρίς να δει τα παιδιά, με αποτέλεσμα η μηχανή να «καρφωθεί» στο πλάι του αυτοκινήτου.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο 22χρονος Τζίμης, οδηγός της μηχανής ενώ τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ο 21χρονος φίλος του, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο άτυχος 22χρονος είναι φοιτητής από το Βόλο και είχε πάει στην Πελασγία να δει τους φίλους του που σπουδάζουν μαζί και ξεκίνησαν να πάνε μια βόλτα στη Γλύφα, ωστόσο ο θάνατος καραδοκούσε στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής είναι πολύ επικίνδυνο.

Ο 37χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, επίσης Βολιώτης, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, που διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button