ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Σοκ το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 50χρονη που κατασπάραξαν σκυλιά

Δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το σώμα της άτυχης 50χρονης γυναίκας

Ένα φρικιαστικό θάνατο είχε στη Θεσσαλονίκη η 50χρονη Ελισάβετ, μητέρα δύο παιδιών, η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση από τρία  μέσα στον κήπο του σπιτιού της.

Το μεσημέρι της Κυριακής (10/12) η Ελισάβετ βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της όταν τρία σκυλιά εισέβαλαν και την κατασπάραξαν με δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή κάνει λόγο για δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το κορμί της γυναίκας και πολλαπλά βίαια χτυπήματα. Μόνο στο ένα της χέρι έφερε πάνω από δέκα δαγκωματιές.

Μάλιστα κάτοικοι της Νεοχωρούδας καταγγέλλουν πως τα 3 σκυλιά είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν.

Στον εισαγγελέα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των 3 σκύλων το πρωί της Δευτέρας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος άλλαξε την κατηγορία από ανθρωποκτονία από αμέλεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν στη Νεοχωρούδα το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ελισάβετ, ενώ ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων ζήτησε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ιδιοκτήτη των σκυλιών.

Τα σκυλιά τα έχει πάρει η Κτηνιατρική Υπηρεσία.

πηγη koutipandoras.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button