ΔΙΑΦΟΡΑ

Επιβεβαιώθηκε: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του βρέφους που πέθανε στην Άρτα μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του

Από έλλειψη οξυγόνου και θερμοπληξία πέθανε το 5,5 μηνών βρέφος στην Άρτα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, αφού το ξέχασε ο πατέρας του για περίπου 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής έδειξαν πως ο θάνατος ήταν ασφυκτικός καθώς το βρέφος παρέμεινε εντός του οχήματος το οποίο ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως «το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας, εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας ταχυκαρδία και κυάνωση».

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο πατέρας ο οποίος εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία, φεύγοντας από το σπίτι του πήρε μαζί του το μωράκι του. Ωστόσο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην υπηρεσία του και πήρε το υπηρεσιακό όχημα προκειμένου να κάνει ορισμένες δουλειές.

Αργότερα, όταν θυμήθηκε πως στο αυτοκίνητό του είχε αφήσει το 5,5 μηνών μωρό του, το αναζήτησε αλλά δυστυχώς το κοριτσάκι είχε καταλήξει, όντας δεμένο στο παιδικό κάθισμα χωρίς τις αισθήσεις του και με αφρούς στο στόμα.

Αμέσως, μετέβη στο νοσοκομείο της Άρτας, αλλά εκεί  οι γιατροί που παρέλαβαν το βρέφος  διαπίστωσαν σχεδόν αμέσως πως το κοριτσάκι είχε καταλήξει πολλή ώρα πριν και δεν μπορούσαν πλέον να κάνουν τίποτα.

Όταν ανακοίνωσαν στους γονείς ότι το παιδί τους ήταν νεκρό, και οι δύο λιποθύμησαν με αποτέλεσμα οι γιατροί να τους οδηγήσουν στα εξωτερικά ιατρεία για να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας μετά την είδηση του θανάτου του βρέφους επιχείρησε να αυτοκτονήσει με καλώδιο τηλεόρασης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος.

Η παρέμβαση των γιατρών ήταν άμεση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους, η οποία μάλιστα μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, σύμφωνα με τον διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, πήγε να πέσει από το μπαλκόνι του νοσοκομείου.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button