ΔΙΑΦΟΡΑ

Έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο γνωστός Δημοσιογράφος

Έφυγε από τη ζωή ένας εξαίρετος άνθρωπος τις αρχές και το ήθος του οποίου δεν κατάφερε να αλλοτριώσει η δημοσιογραφία

Ο Αντώνης Σκυλλάκος πάλευε τόσο με τον καρκίνο όσο και με τον διαβήτη

Εφυγε από τη ζωή ένας εξαίρετος άνθρωπος τις αρχές και το ήθος του οποίου δεν κατάφερε να αλλοτριώσει το κατ΄εξοχήν επάγγελμα-διαφθορέας που ονομάζεται δημοσιογραφία.

Ο Αντώνης Σκυλλάκος είχε μακρά πορεία στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κατέχοντας επί σειρά ετών επιτελικές θέσεις. Μεταξύ άλλων είχε διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, Διευθυντής Σύνταξης στον “Ελεύθερο Τύπο”, είχε εργαστεί στον όμιλο του ΣΚΑΪ, υπήρξε συνεργάτης του Ποντικιού στο όποιο είχε και διευθυντικό ρόλο, ενώ ήταν ένας εκ των ιδρυτών του Newpost.gr

Ο Αντώνης Σκυλλάκος πάλευε τόσο με τον καρκίνο όσο και με τον διαβήτη.

Πηγη kourdistoportocali.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button