ΘΑΥΜΑΤΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Θαύμα στον Άγιο Δημήτριο της Ύδρας…

 

 

Παραμονή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου, ο Άγιος Δημήτριος “χάρισε” μια ξεχωριστή-θαυματουργική εμπειρία στους Υδραίους…

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ιεροψάλτης του Ναού Εμμανουήλ Πούλος-παρουσία αρκετών μαρτύρων-το καντηλάκι του Αγίου Δημητρίου πάλλεται χωρίς κάποιος να το αγγίξει με κλειστά πόρτες και παράθυρα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου.

Το γεγονός γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό, καθώς η παρέα των Υδραίων που κατευθύνθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου για προσκυνηματικούς λόγους (μεταξύ τους ήταν και επιχειρηματίας του νησιού ο οποίος και εορτάζει σήμερα) αντιλήφθηκε το συμβάν, την ώρα που ο Μανώλης Πούλος αφηγούνταν το ίδιο περιστατικό το οποίο είχε συμβεί πέρσι το Μάιο, όταν το καντηλάκι του Χριστού άρχισε ξαφνικά να πάλλεται.

Εκείνη ακριβώς την ώρα, ο Γιώργος (επιχειρηματίας) της παρέας απευθυνόμενος στην υπόλοιπη παρέα -μη μπορώντας να το πιστέψει καλά καλά-τους έδειξε το καντηλάκι του Αγίου Δημητρίου, το οποίο κινούνταν κατά ένα θαυμαστό τρόπο.

Όπως λένε οι κάτοικοι του νησιού, μόνο για καλό μπορεί να “προειδοποιήσει” ένα τέτοιο θαυμαστό σημάδι!

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button