ΔΙΑΦΟΡΑ

Άγιοι Ισίδωροι, κοιτάνε τον π Δημήτρη και κλαίνε! ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ακούει ο Άγιος Δημήτριος- Να με θυμάστε

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΟΡΤΗ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ: Πλήθη λαού χθες και σήμερα στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Ο Άγιος Δημήτριος με βοήθησε, με έσωσε και συνεχίζει να με βοηθάει. Τώρα όπως θα φεύγετε θα βγάλουμε ένα κομμάτι λειψάνου και μια εικονίτσα του Αγίου Δημητρίου , έτσι για να με θυμάστε.

Νοητά βρίσκομαι και στη Θεσσαλονίκη στον Άγιο Δημήτριο στον Ναό του και στα Χανιά, όπου έχτισα εκκλησάκι για τον Άγιο που μου παρουσιάστηκε ολοζώντανος και με έσωσε.

Ο Άγιος Δημήτριος για να μας ακούσει θέλει πολλά δάκρυά μας.

Το Ευαγγέλιο της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου 2022. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης και Μεγαλομάρτυρας. Η Ανάμνηση του Μεγάλου Σεισμού στην Κωνσταντινούπολη. Κατά Ιωάννη: Ο Ιησούς είναι η άμπελος η αληθινή. Το μίσος του κόσμου. Το έργο του Αγίου Πνεύματος. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση.

Μελετήστε το Ευαγγέλιο κάθε μέρα από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Κατά Ιωάννη Άγιο Ευαγγέλιο, Κεφάλαιο ΙΕ'(15) 17-27
Ταῦτα ἐντέλλομαι ὑμῖν, ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους.

Εἰ ὁ κόσμος ὑμᾶς μισεῖ, γινώσκετε ὅτι ἐμὲ πρῶτον ὑμῶν μεμίσηκεν.

Πηγη ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button