ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή η γιαγιά και ο παππούς βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε χρόνο… Η τελευταία όμως ραγίζει καρδιές!

Αυτός ο παππούς και η γιαγιά αποφάσισαν να βγάζουν από μία φωτογραφία κάθε φορά που άλλαζαν οι εποχές για πολλά χρόνια. Η τελευταία όμως θα σας ανατριχιάσει και σίγουρα θα δακρύσετε!

Η φράση «μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις» είναι σωστή. Μπορούμε να μιλάμε για τα συναισθήματα μας, αλλά συχνά είναι πιο εύκολο να δείξουμε στον άλλο πώς αισθανόμαστε,και αυτή η τελευταία φωτογραφία ανατριχιάζει!

Εξιστορούν μια ιστορία αγάπης χωρίς λόγια. Περιγράφουν την ελπίδα, την χαρά, τον φόβο και την απώλεια. Είναι μια ιστορία που λέγεται με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο. Θα δείτε τι εννοούμε.

Και μετά…

Δεν χρειάζονται λόγια για να καταλάβουμε τι αισθάνεται ο άντρας στην τελευταία φωτογραφία. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Πόσο αλήθεια!

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button