ΔΙΑΦΟΡΑ

EKTAKTO – ΣΟΚ: Θαμμένος στην αυλή σπιτιού βρέθηκε ο 37χρονος αγνοούμενος…[video]

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

EKTAKTO – ΣΟΚ: Θαμμένος στην αυλή σπιτιού βρέθηκε ο 37χρονος αγνοούμενος …

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 37χρονου άντρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός και θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού στην πόλη της Αλιστράτης Σερρών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας όταν είχε εξαφανιστεί τη Μεγάλη Τρίτη, είχε πάρει από τη γιαγιά του, με την οποία συγκατοικούσε, το ποσό των 2.000 ευρώ για να πληρώσει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στη Θεσσαλονίκη.

Τα ίχνη του χάθηκαν και από τότε είχε σημάνει Silver Alert. Είχε φύγει με ταξί από την Προσοτσάνη για την Αλιστράτη αλλά δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ», συνέβαλε στην έρευνα της αστυνομίας, καθώς όπως είπε η ίδια η δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «ένας οδηγός ταξί μας ανέφερε ότι είχε μεταφέρει το παιδί στην Αλιστράτη. Η ομάδα μας έφτασε στο σπίτι που βρέθηκε θαμμένο».

Τα μέλη της οικογένειας που μένουν στο σπίτι ανακρίνονται από την αστυνομία. Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Νικολούλη, κατά τη διάρκεια της έρευνας της εκπομπής, μίλησε με τους ανθρώπους για τα γυρίσματα του «Φως στο τούνελ» που τώρα εξετάζονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button