ΔΙΑΦΟΡΑ

Δоλоφоνiα 41χρоνnς εγκúου: Οι γείτονες της είπαν αuτό που όλοι οι Έλληνες θέλουν αλλά κάνεıς δεν τóλμnσε να ξεστоμiσει

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τον σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr γειτόνισσα της 41χρονης Γεωργίας κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

«Τα ισόβια να ειναι ισόβια, να μείνουν μέσα μέχρι να πεθάνουν στη φυλακή», αναφέρει στο Newsbomb.gr, προσθέτοντας ότι – όπως η κάθε μάνα κλαίει το παιδί της- θα πρέπει και οι δολοφόνοι να μείνουν ισόβια μέσα στη φυλακή.

Η κυρία Ελένη τονίζει ότι η 41χρονη ήταν ευγενικό άτομο κι ότι τελευταία φορά που την είδε ηταν την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, όταν και αντάλλαξαν ευχές. «Την ρώτησα τι κάνει και μου είπε “πάρα πολύ καλά, κυρία Ελενη”».

Η γειτόνισσα της 41χρονης ανέφερε είχε δει μόνο μια φορά τον 39χρονο και δεν γνώριζε αν η οικογένεια έχει εντάσεις για τη σχέση που είχε η Γεωργία μαζί του. Η κυρία Ελένη τονισε οτι οι γονείς της Γεωργίας είναι θλιμμένοι και ότι η 13χρονη κόρη που είχε το θυμα «έχει ανάγκη τη μητέρα της».

«Ήξερα ότι την σκότωσε εκείνος» – «Καίει» τον 39χρονο η πρώην σύζυγός του για την έγκυο

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 39χρονος είχε καταφερθεί κατά γυναικών. Πριν από κάποια χρόνια είχε χτυπήσει την αδερφή του ενώ είχε επιθετική συμπεριφορά κατά των προηγούμενων σχέσεών του.

Η πρώην σύζυγος του 39χρονου δολοφόνου της εγκύου στη Θεσσαλονίκη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status για την βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ήξερε ότι θα κάνει κακό» και πως «θα φτάσει σε αυτό το σημείο» εξαιτίας των αντιδράσεών του, τονίζοντας ακόμη πως είχε την τάση να εκμεταλλεύεται τις συντρόφους του οικονομικά και να φτάνει ακόμα και σε σημείο να τις κλέβει, αποσπώντας κοσμήματα και χρήματα.

«Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία…», είπε η ίδια αναφερόμενη στη στυγερή δολοφονία της εγκύου. «Ήξερα πως αυτός την έφαγε, δεν υπολογίζει τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως όταν έβλεπε τα ρεπορτάζ στους τηλεοπτικούς σταθμούς σκέφτηκε πως θα μπορούσε να είναι στη θέση της.

Η γυναίκα που απέκτησε με τον 39χρονο δύο παιδιά τόνισε πως και τα παιδιά τους γνώριζαν πως την κακοποιούσε και πως απευθύνθηκε πολλές φορές στους αστυνομικούς και έφτασε σε σημείο να κάνει και μήνυση στον δράστη.

«Ήμασταν σίγουροι ότι τη δολοφόνησε ο σύντροφός της» – Τι λέει η οικογένεια της 41χρονης εγκύου

Η οικογένεια της 41χρονης εγκύου από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της πίστευε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του πατέρα της 41χρονης, υποψιάζονταν ότι ο 39χρονος σύντροφός της είχε ρόλο στην εξαφάνισή της, γιατί τους είχε τρομάξει το παρελθόν του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η μητριά της 41χρονης εγκύου ανέφερε ότι έμαθε για τη δολοφονία της από την Ασφάλεια. «Είχαμε υποψίες για τον σύντροφό της από τη στιγμή που μάθαμε το ποιόν του. Όταν έγραψε αυτό το μήνυμα ξέραμε ότι δεν ήταν η Γεωργία. Η Γεωργία δεν θα έπαιρνε λεφτά, δεν θα έπαιρνε ούτε 1 ευρώ, όχι 5.000 ευρώ. Αμέσως καταλάβαμε ότι ο σύντροφός της λέει ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ουδέποτε η Γεωργία μίλησε κατά του συντρόφου της στην οικογένειά της. Όμως, αποκάλυψε ότι ο 39χρονος ήρθε σε επικοινωνία με τον πατέρα της Γεωργίας αμέσως μετά την εξαφάνισή της. «Έλεγε ότι είναι καλά και ο πατέρας της ήταν ήρεμος. Δεν ξέραμε ότι η Γεωργία είναι έγκυος. Ο μπαμπάς της παίρνει φάρμακα, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δολοφονία της», συμπληρώνοντας: «Όταν μάθαμε για την κακοποιητική του συμπεριφορά ήμασταν σίγουροι ότι εκείνος τη σκότωσε».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος δράστης φέρεται στο παρελθόν εκτός από την αδερφή του να είχε χτυπήσει και άλλες συντρόφους του με τους αστυνομικούς να προσπαθούν τώρα να απαντήσουν στα κίνητρα της δολοφονίας της εγκύου, που φαίνεται να είναι οικονομικά.

Πώς έγινε η δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Μόλις η 41χρονη έγκυος μπήκε στο σπίτι του συντρόφου της μαζί του, της επιτέθηκε ο φίλος του, ο οποίος ενεργούσε σύμφωνα με το σχέδιο που είχαν καταστρώσει.

Αφού την ακινητοποίησε με την απειλή ενός μαχαιριού, στη συνέχεια της έβαλε χειροπέδες και τη φίμωσε με τη χρήση ταινίας συσκευασίας. Και οι δύο την πήγαν στο υπνοδωμάτιο, όπου της κατάφεραν πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην αριστερή και δεξιά τραχηλική χώρα.

Στη συνέχεια μετέφεραν στο διαμέρισμα βαλίτσα – μπαούλο όπου έβαλαν τη σορό της και με το αμάξι του φίλου του συντρόφου της, τη μετέφεραν σε απόκρυμνο σημείο. Αμέσως μετά γύρισαν στο σπίτι του συντρόφου της, προσπαθώντας να «εξαφανίσουν» τα ίχνη και τα πειστήρια της δολοφονίας, καθαρίζοντας το διαμέρισμα και απορρίπτοντας διαδοχικά σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς πειστήρια του εγκλήματος, όπως τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του θύματος, το μέσο τέλεσης και το στρώμα του κρεβατιού, όπου δολοφονήθηκε το θύμα.

Μάλιστα, έβαλαν νέο στρώμα στο κρεβάτι, προκειμένου να παραπλανήσουν τους αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση ενώ, όπως έγραψε και το Newsbomb.gr, αφαίρεσαν από τη γυναίκα μέχρι και τα 80 ευρώ που είχε πάνω της.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button