ΔΙΑΦΟΡΑ

Tραγωδία : Mητέρα εντόπισε νεκρά τα τρία της παιδιά – Τα έπνιξε ο εν διαστάσει σύζυγός της

Σύμφωνα με αναφορές συγγενικού προσώπου της άτυχης μητέρας, ο εν διαστάσει σύζυγός της αντιμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Ένα σοκαριστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Σικάγο τη Δευτέρα καθώς μια μητέρα ανακάλυψε τα τρία της παιδιά νεκρά στο σπίτι του εν διαστάσει συζύγο της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν ότι ο θάνατος των τριών παιδιών, του πεντάχρονου Bryant, της τρίχρονης Cassidy και του δίχρονου Gideon προκλήθηκαν από πνιγμό. Παράλληλα, οι αρχές απηύθυναν κατηγορίες στον πατέρα των παιδιών για δολοφονία πρώτου βαθμού.

Έπειτα από καταδίωξη 17 λεπτών, ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη από τις τοπικές Αρχές, με την καταδίωξη να λήγει όταν ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Μάλιστα οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αφού πρώτα τον απεγκλώβισαν από το τρακαρισμένο αυτοκίνητό του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στις πρώτες κουβέντες στους αστυνομικούς παραδέχθηκε τα εγκλήματά του και πρόσθεσε πως αποπειράθηκε τρεις φορές να αυτοκτονήσει.

 

 

Σύμφωνα με αναφορές συγγενικού προσώπου της άτυχης μητέρας, ο εν διαστάσει σύζυγός της αντιμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τονίζοντας πως μέσα στην οικογένεια υπήρχαν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

«Η Debbie ήθελε να διατηρήσει μια σχέση με τον πατέρα των παιδιών της και να τον αφήσει να τα επισκεφτεί, και τώρα ξέρουμε ότι ήταν ένα φρικτό λάθος», ανέφερε ακόμη.

πηγη parapolitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button