ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Προσαγωγή άντρα στο θρίλερ με τον αγνοούμενο νεαρό – Η δραματική έκκληση της αδερφής του

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Προσαγωγή για το θρίλερ με τον αγνοούμενο νεαρό

Εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ με την εξαφάνιση του νεαρού στο Μεσολόγγι. Στα χέρια αστυνομικών, ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να είδε τον αγνοούμενο…

Κορυφώνεται η αγωνία στο θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρού στο Μεσολόγγι. Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος ξεκίνησε από το σπίτι του, για κυνήγι και τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς. Κάποια στιγμή το κινητό του τηλέφωνο σταμάτησε να λειτουργεί και τότε οι δικοί του άνθρωποι, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Οι έρευνες όμως δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Δραματική έκκληση για πληροφορίες από την αδελφή του 31χρονου

Η αδερφή του αγνοούμενου φοβάται όπως γράφει σε διαδικτυακή της ανάρτηση, πως κάτι κακό έχει συμβεί. Κάνει έκκληση για πληροφορίες. Ζητάει από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να επικοινωνήσει είτε με την οικογένεια είτε με την αστυνομία και να μιλήσει.

Το απόγευμα, έγινε γνωστό πως στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου έχει προσαχθεί ένας 50χρονος, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να είδε τον αγνοούμενο Μπάμπη. Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή στο θρίλερ της εξαφάνισης.

Στις έρευνες που συνεχίζονται, συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Δούκα.

Η οικογένεια του 31χρονου απευθύνει έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι, να ενημερώσει τις Αρχές.

«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης Κούτσικος. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιήστε τη δημοσίευση», αναφέρει η αδελφή του 31χρονου σε ανάρτησή της.

Την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι δήλωσε η οικογένειά του στην Ελληνική Αστυνομία χθες το απόγευμα 5 Ιανουαρίου του 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος διαμένει στο εξωτερικό και είχε έρθει για τις διακοπές των γιορτών. Η οικογένεια ζήτησε να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του, σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία.

]]

Προσαγωγή ενός 50χρονου

Το απόγευμα, έγινε γνωστό πως στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου έχει προσαχθεί ένας 50χρονος, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να είδε τον αγνοούμενο Μπάμπη.
Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή στο θρίλερ της εξαφάνισης.

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ζήτησε από γνωστό του να τον μεταφέρει οδικώς στην περιοχή κοντά στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις της πόλης, που είναι αγροτικές, προκειμένου να κυνηγήσει. Μαζί του είχε και το κυνηγετικό του όπλο. Από εκείνη την ώρα δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Σύμφωνα με συγγενείς του αγνοούμενου άντρα, ο 50χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μετέφερε με το αμάξι του τον 31χρονο και τον άφησε σε ένα συγκεκριμένο σημείο κοντά στα ΤΕΙ που ο νεαρός άντρας του υπέδειξε, και ότι μετά ο ίδιος έφυγε με το αυτοκίνητό του.

Η μητέρα του ανησύχησε και χθες δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Οι έρευνες, μέχρι αυτή την ώρα, έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ του Μεσολογγίου και του παραρτήματος του Πανεπιστημίου, σε αγροτικές εκτάσεις, καθώς εκεί εξέπεμψε σήμα τελευταία το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.

Τι εξετάζει η αστυνομία

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ανάμεσα σε αυτά και το σενάριο, που σύμφωνα με τους συγγενείς του 31χρονου ο αγνοούμενος είχε δανείσει χρηματικό ποσό σε ένα άτομο.

Η οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου ανησυχεί μήπως του έχει συμβεί κάτι κακό, με την αδερφή του να κάνει μια ανάρτηση όπου κάνει έκκληση για πληροφορίες, ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να επικοινωνήσει είτε με την οικογένεια είτε με την αστυνομία.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button