ΔΙΑΦΟΡΑ

Επίδομα 800 ευρώ: Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι – Πώς θα υποβάλετε την αίτηση

Επίδομα 800 ευρώ: Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι – Πώς θα υποβάλετε την αίτηση

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης των κλάδων που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού.

Καλλιτέχνες, δημιουργοί και επαγγελματίες του χώρου της τέχνης και του πολιτισμού είναι οι νέοι δικαιούχοι για το επίδομα των 800 ευρώ, που δίνεται σε επαγγελματίες των οποίων ο κλάδος έχει πληγεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι υποψήφιοι να έχουν εγγραφεί στο Μητρώο καλλιτεχνών και δημιουργών του υπουργείου Εργασίας artandculture.professionals.services.gov.gr.

Εφόσον δεν έχουν λάβει επιδότηση ανεργίας μέχρι τον Μάιο του 2020 αλλά ούτε έχουν λάβει με άλλη ιδιότητα τα 800 ευρώ αποζημίωσης ειδικού σκοπού, θα μπορέσουν να λάβουν το επίδομα.

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την παράταση των αναστολών συμβάσεων και των αποζημιώσεων (534 ευρώ) των εργαζομένων σε όλους τους πληττόμενους κλάδους βάσει ΚΑΔ, για όλον τον Οκτώβριο..

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button