ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ στην Πάτρα: Τον έπιασαν την ώρα που βίαζε το μωράκι τους – Έπεσε άγριο ξύλο στο διαμέρισμα!!

Όταν οι γονείς αποφάσιζαν να εμπιστευτούν το μωρό στον παππού του, σίγουρα δεν γνώριζαν με ποιον είχαν να κάνουν… Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες, όταν οι εκπαιδευτικοί γονείς, λόγω της πρωινής τους εργασίας, αποφάσισαν να φέρνουν τον παππού στο σπίτι τους για να φυλάει το μωρό! Και σίγουρα δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν πως είχαν να κάνουν με έναν ανώμαλο!

Δεν γνωρίζουν ακόμη για πόσο καιρό ο ηλικιωμένος «πασπάτευε» το παιδί τους, όμως ο πατέρας υπέστη σοκ όταν προ μερικών εβδομάδων μπήκε μέσα στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα. Ο πατέρας του δεν είχε ακούσει το κλειδί και ο γιος τον είδε… με κατεβασμένα τα παντελόνια!

Δίπλα του είδε και την ζάχαρη που έβαζε στο μόριο του. Σύμφωνα με πληροφορίες επιτέθηκε στον πατέρα του και τον πλάκωσε στο ξύλο! Όπως έγινε γνωστό ο παππούς δεν είχε πειράξει το παιδί στα γεννητικά του όργανα ή στον πρωκτό του.

Η μητέρα υπέστη νευρικό κλονισμό και ήταν σε κατάσταση σοκ. Συμβουλεύθηκαν αμέσως ειδικούς και όλοι τους είπαν πως για καλή τους τύχη ανακάλυψαν την ανωμαλία του παππού πολύ γρήγορα κι έτσι το παιδί δεν θα θυμάται το παραμικρό. Ωστόσο οι γονείς ακόμη και σήμερα προσπαθούν… να μαζέψουν τα «κομμάτια» τους!

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button