ΔΙΑΦΟΡΑ

Θάνατος Αρχιμανδρίτη: Πέθανε ανεμβολίαστος, κόλλησε τους γονείς και τον αδελφό του που νοσηλεύονται

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χάλκης η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αρχιμανδρίτη Θεολόγου Ουζούνη από κορονοϊό.

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χάλκης η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αρχιμανδρίτη Θεολόγου Ουζούνη από κορονοϊό.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν και εκκλησιάζονταν στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων, στη Θεσσαλονίκη, μιλούν για έναν αξιόλογο και σεβάσμιο ιερωμένο, ο οποίος όμως πλήρωσε το γεγονός ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον Covid – 19.

Αυτό είχε ως συνέπεια να ασθενήσει από τον θανατηφόρο ιό και παρότι τα πρώτα συμπτώματα παρουσιάστηκαν νωρίς, αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες να πάει στο νοσοκομείο, παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι και αντιμετώπιζε την ασθένια με αντιπυρετικά φάρμακα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε όμως ραγδαία, με συνέπεια την περασμένη Δευτέρα να καταλήξει, από ανακοπή.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο Αρχιμανδρίτης μετέδωσε τον ιό τόσο στους ηλικιωμένους γονείς όσο και στον αδελφό του.

Ο αδελφός του Πολύκαρπος, επίσης Αρχιμανδρίτης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και του παρέχεται οξυγόνο, αλλά δεν έχει κριθεί σκόπιμο να διασωληνωθεί και δεν έχει μεταφερθεί σε ΜΕΘ.

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου νοσηλεύονται και οι γονείς του, με τους οποίους συζούσε στο σπίτι. Εκεί κατέληξε ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Ουζούνης και μετά από λίγο καιρό, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και οι γονείς του. Τόσο ο αδελφός του όσο και οι γονείς ήταν ανεμβολίαστοι…

πηγη thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button