ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στο τελευταίο αντίο του αγαπημένου μας ηθοποιού – Υποβασταζόμενη η σύζυγος του

Το τελευταίο αντίο στον Ηλία Λογοθέτη, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, η ταφή του σπουδαίου ηθοποιού ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν οι δικοί του άνθρωποι, ο γιος του ηθοποιού, Αλέξανδρος Λογοθέτης με τον γιο του, Μάρκο, και τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Ευσταθία Τσαπαρέλη ενώ υποβασταζόμενη και συντετριμμένη ήταν η σύζυγος του Ηλία Λογοθέτη, Μαρία Ζαχαρή.

Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Ηλία Λογοθέτη από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ανάμεσά τους ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Αντώνης Αντωνίου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιάννης Μπέζος και πολλοί άλλοι.

 

 

 

 

Στην τελετή παρευρέθηκε σύσσωμη η Φιλαρμονική της Λευκάδας, γενέτειρας του ηθοποιού, που έπαιξε πένθιμα εμβατήρια.

Στεφάνια απέστειλαν πολλοί καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί, όπως η υπουργός Πολιτισμό, Λίνα Μενδώνη, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το διαβάσαμε εδώ lefkadatoday.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button