ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ «Έχω αποφασίσει να σκοτώσω το παιδί»: Η μαρτυρία «γροθιά στο στομάχι» της 19χρονης στη Ζάκυνθο

Το 19χρονο κορίτσι διένυε τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν ο σύντροφός της την έδεσε, την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την κύηση.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 19χρονη κοπέλα από τη Ζάκυνθο η οποία κατήγγειλε πως ο σύντροφός της την περασμένη Τρίτη την ξυλοκόπησε και την εξανάγκασε να «χάσει» το παιδί που κυοφορούσε.

«Μου πάτησε το κεφάλι, με πέταξε στο κρεβάτι και μου είπε “έχω αποφασίσει να σκοτώσω το παιδί”», ανέφερε μιλώντας στον Alpha η 19χρονη. «Μου είπε πως δεν μπορεί να φανταστεί πως θα γεννηθεί το παιδί και δεν θα μπορεί να το δει», πρόσθεσε, εξηγώντας πως ο νεαρός φοβόταν πως η γιαγιά της δεν θα τον άφηνε να δει το μωρό.

Όπως εξήγησε, τα χάπια που της έδωσε ήταν «χύμα» σε κάποιον φάκελο, ενώ ο ίδιος της είπε – ενώ πήγαιναν στο νοσοκομείο – να ισχυρίστει πως «τα πήρε από κάτι Πακιστανούς στα φανάρια»

«Με έβαλε να σβήσω τη φωτογραφία με τον υπέρηχο για να μην μας ματιάσουν. Δεν το έλεγε ούτε στους γονείς τους. Από το στόρι μου το μάθανε οι δικοί του άνθρωποι».

«Η γιαγιά μου ήταν μαζί μου στη γυναικολόγο. Αυτός με πήγε εκεί. Ήξερε πως η γιαγιά μου θα είχε αντίρρηση. Μου το έλεγε η γιαγιά μου…», πρόσθεσε σοκαρισμένη η κοπέλα.

«Η γιαγιά μου ποτέ δεν είπε πως δεν θέλει το μωρό», διευκρίνισε στη συνέχεια. «Είχε πάρει τηλέφωνο πως είμαι έγκυος και πως θα με βοηθήσουν. Το μόνο που είπε ήταν πως είμαι μικρή και να μείνω σπίτι της», υπογράμμισε αναφορικά με την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στη γιαγιά και στη γυναικολόγο της.

 

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, «όλη αυτή η ιστορία ήταν στημένη από τους γονείς της κοπέλας».

Ο φερόμενος δράστης  πέρασε χθες το κατώφλι του εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Ο Alpha έδωσε, παράλληλα, στη δημοσιότητα το βίντεο που καταγράφει τους δύο νέους να πηγαίνουν στο νοσοκομείο ενώ το κορίτσι είχε κακοποιηθεί και αιμορραγούσε.

Σε αυτό φαίνεται η κοπέλα να περπατάει κάποια βήματα πίσω από τον νεαρό.

 

Το διαβάσαμε εδώ dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button