ΔΙΑΦΟΡΑ

Κoρωvοϊός: Τα Τρία Νέα Μέτρα Πoυ Τiθεvται Σε Iσχύ Από Aπόψε Τα Μεσάvυχτα ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κoρωvοϊός: Τα Τρία Νέα Μέτρα Πoυ Τiθεvται Σε Iσχύ Από Aπόψε Τα Μεσάvυχτα ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Δείτε αναλυτικά ποια είναι αυτά τα νέα μέτρα.

Τρία νέα μέτρα τίθενται πλέον σε ισχύ από τα μεσάνυχτα απόψε στην χώρα. Επίσης, από σήμερα επιστρέφει και η ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά…

Δείτε αναλυτικά ποια είναι αυτά τα νέα μέτρα.

Θα ισχύουν από απόψε στις πύλες εισόδου της χώρας.

Τρία νέα μέτρα τίθενται πλέον σε ισχύ από τα μεσάνυχτα απόψε στις πύλες εισόδου της χώρας, στα χερσαία σύνορα, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον έλεγχο των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας:

-Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης έως και την Τρίτη 4 Αυγούστου η είσοδος στη χώρα για

ουσιώδεις μετακινήσεις θα επιτρέπεται από έξι συνοριακά περάσματα και συγκεκριμένα της Κακαβιάς, της Κρυσταλλοπηγής, των Ευζώνων, του Προμαχώνα, της Νυμφαίας και των Κήπων.

-Οι Έλληνες πολίτες, όσοι έχουν άδεια παραμονής αλλά και όσοι έχουν δελτίο ομογενούς, υποχρεούνται να συμπληρώνουν την προβλεπόμενη φόρμα εισόδου PLF, που γίνεται ηλεκτρονικά, καθώς και την ηλεκτρονική προαναγγελία σύντομης μετακίνησης, που γίνεται στην ίδια διεύθυνση.

-Οι εργάτες γης που βρίσκονται στη χώρα και θα βγουν πριν την 4η Αυγούστου,

δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν, μέχρι νεωτέρας.

Εντωμεταξύ, από σήμερα επιστρέφει και η ενημέρωση για τον κορονοϊό στην Ελλάδα, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στη μία το μεσημέρι και, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η ενημέρωση θα γίνεται εβδομαδιαίως, κάθε Τρίτη….

fumara.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button