ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαρύ πένθος για σταρ του X-Factor – Πέθανε η μνηστή του την ημέρα του γάμου τους

Ο σταρ του βρετανικού X-Factor Tom Mann αποκάλυψε ότι η μνηστή του Danielle Hampson, 34 χρόνων, πέθανε το Σάββατο, το πρωί του γάμου τους, σοκάροντας τον καλλιτεχνικό χώρο της Βρετανίας, καθώς η Hampson ήταν γνωστή και επιτυχημένη χορεύτρια.

Ο Tom, που έγινε διάσημος από τη συμμετοχή του στο X-Factor και την παρουσία του στο συγκρότημα των Stereo Kicks, έκανε τη συγκλονιστική ανακοίνωση τη Δευτέρα το απόγευμα, με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media. Διάσημοι καλλιτέχνες έσπευσαν να συλλυπηθούν.

Lewis Capaldi, Ellie Goulding, αλλά και ο σταρ των Take That, Howard Donald, έσπευσαν να εκφράσουν το σοκ, και τη θλίψη τους για τον απρόσμενο χαμό της Danielle αλλά και τη στήριξή τους στον Tom.

O Tom και η Danielle, που εκτός από χορεύτρια ήταν και σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, μόλις είχαν επιστρέψει από διακοπές στη Σαρδηνία, τον περασμένο μήνα. Η Danielle δεν υπέφερε από κάποια ασθένεια και η αιτία θανάτου της είναι ακόμη άγνωστη.

H Danielle είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής στη διάρκεια της καριέρας της ως χορεύτριας. η τελευταία σημαντική συνεργασία της, πριν γίνει μαμά πέρυσι, ήταν με τον Harry Styles, καθώς χόρεψε στο βιντεοκλίπ για την επιτυχία του “Treat People With Kindness” το 2021.

Είχε χορέψει και στην περιοδεία των Spice Girls “Spice World 2019”, λέγοντας τότε ότι το να εμφανιστεί δίπλα στις Spice Girls, “ήταν ένα παιδικό όνειρο που δεν πίστευα ότι θα γίνει ποτέ πραγματικότητα”.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Tom ανέβασε φωτογραφία της Dani και του οκτώ μηνών γιου τους Bowie εκφράζοντας τη συντριβή του για τον χαμό της αγαπημένης του.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram, “δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτές τις λέξεις αλλά η αγαπημένη μου Dani, ο καλύτερός μου φίλος, το σύμπαν μου και ακόμη περισσότερο ο έρωτας της ζωής μου, πέθανε το ξημέρωμα του Σαββάτου της 18ης Ιουνίου. Αυτή που θα ήταν η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μας κατέληξε σε μία ανεπανόρθωτη συντριβή.

 

Αισθάνομαι ότι έχω κλάψει έναν ωκεανό δάκρυα. Ποτέ δεν φθάσαμε στο ιερό ή δεν προλάβαμε να πούμε τους όρκους μας ή να χορέψουμε τον πρώτο μας χορό, αλλά ξέρω ότι γνωρίζει ότι ήταν όλος μου ο κόσμος και το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ, Danielle. Θα φορώ πάντα το δαχτυλίδι που υποτίθεται ότι πάντα θα φορούσα, ως σύμβολο της άνευ όρων αγάπης μου για εσένα”.

πηγη instyle.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button