ΔΙΑΦΟΡΑ

«Δεν υπάρχει πατέρας, μόνο μία χαροκαμένη μάνα»: Σuγκλoviζει ο Λυκειάρχης του 17χρονου μαθητή που απανθρακώθηκε

Κεφαλονιά: Ο φρικτός θάνατος που βρήκε 17χρονος μαθητής, σε τροχαίο δυστύχημα, χθες, Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, στην περιοχή της Λάσσης Αργοστολίου, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του νησιού.

Το αυτοκίνητο των νεαρών φίλων στην Κεφαλονιά είχε, σύμφωνα με μαρτυρίες, αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του, να πέσει πάνω στα σιδερένια κολονάκια του δρόμου και σε μία κολώνα και να πάρει φωτιά, με τον άτυχο 17χρονος, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, να μην προλάβει να βγει από το αυτοκίνητο και να απανθρακωθεί.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κεφαλονιά

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία, αλλά και ο διευθυντής του σχολείου του αδικοχαμένου μαθητή στο Αργοστόλι, ο οποίος μίλησε στο newsit.gr για τον τραγικό χαμό του 17χρονου μαθητή.

Όπως υπογράμμισε «τα τρία παιδιά πήγαιναν στο σχολείο μας, ο οδηγός απ’ όσο γνωρίζω από πληροφορίες, ήταν εξωσχολικός. Τα ήξερα πολύ καλά τα παιδιά, πήγα και στο σημείο σήμερα. Ο 17χρονος μαθητής ήταν αλβανικής καταγωγής, από εργατική οικογένεια και έδινε τον αγώνα του. Υπάρχει μία πονεμένη μάνα, γιατί έχασε το παιδί της. Δεν υπάρχει πατέρας, είχε πατριό και ένα μικρότερο αδερφάκι».

Οι άλλοι τρεις επιβάτες βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητο και είναι καλά στην υγεία τους, με τον έναν να έχει τραυματιστεί ελαφριά. Η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα, καθώς εικάζεται ότι από την πρόσκρουση έγινε έκρηξη στο ντεπόζιτο της βενζίνης και η φωτιά πέρασε γρήγορα στην καμπίνα των επιβατών. Η Τροχαία Αργοστολίου έχει ξεκινήσει προανάκριση, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

πηγη fumara.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button