ΔΙΑΦΟΡΑ

Σάσα Σταμάτη: Στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου νοσοκομείου

Η Σάσα Σταμάτη το πρωί της Τετάρτης 30 Αυγούστου βρέθηκε στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και γνωστοποίησε ότι βρέθηκε στο συγκεκριμένο τμήμα του νοσοκομείου.

Το μήνυμα της Σάσας Σταμάτη

«Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι ταμπού. Χτύπα την πόρτα», έγραψε η Σάσα Σταμάτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR η Σάσα Σταμάτη κάνει συνεδρίες με ψυχίατρο και με αυτή την ανάρτηση θέλησε να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Μια μέρα πριν την ψυχιατρική κλινική: Η άκομψη ερώτηση follower στην οποία απάντησε οργισμένα η Σάσα Σταμάτη

Μία ημέρα πριν την αναγκαστική της παρουσία, όπως η ίδια δήλωσε μέσω insta story, στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου νοσοκομείου, η Σάσα Σταμάτη είχε μία διαδικτυακή

Η Σάσα Σταμάτη αντέδρασε έντονα αλλά δικαιολογημένα στα social media το μεσημέρι της Τρίτης όταν ένας από τους ακόλουθούς της της έκανε μία πολύ προσωπική ερώτηση στο Instagram, με την ίδια να μην αφήνει αναπάντητη της ερώτηση, μη δίνοντας όμως κάποια από τις απαντήσεις που θα περίμενε ο αρχικός σχολιαστής.

Η ερώτηση έγινε κάτω από μία ανάρτηση της δημοσιογράφου με φωτογραφίες της με μαγιό, από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

«Καλά εσύ πότε θα γίνεις μαμά;» ρώτησε ο μάλλον αγενής ακόλουθος με τη Σάσα Σταμάτη να του απαντάει σε έντονο ύφος «Γιατί εσύ ενδιαφέρεσαι να βαπτίσεις ή να θηλάσεις;», αποστομώνοντάς τον αφού ο ίδιος δεν απάντησε στο σχόλιό της ξανά.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button