ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανέβηκε στην σκηνή αυτός ο σκύλος και έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό! WoW!

Τα σκυλιά έχουν μια πάρα πολύ παθιασμένη σχέση με την μουσική. Το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε είναι αυτό το σκυλί που ανέβηκε στην σκηνή του Βελγικού Got Talent και άφησε κοινό και κριτές με το στόμα ανοικτό.

Κάθε φορά που ακούει το γνωστό τραγούδι της Whitney Houston’s “I Will Always Love You,” δεν μπορεί να αντισταθεί και ξεκινάει να τραγουδάει. Οι ιδιοκτήτες του σκυλιού  Mick και Daphnée λένε ότι “αγοράσαμε την Xena όταν εκείνη ήταν 12 εβδομάδων. Πήγαμε σε μια καφετέρια και ενώ κοιμόταν ξαφνικά παίζει το  τραγούδι με την Whitney Houston. Μόλις η Xena άκουσε τον ήχο του τραγουδιού άρχισε να τραγουδάει / κραυγάζει. Ήταν πραγματικά πολύ περίεργο. ”

Δείτε το βίντεο :

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button