ΔΙΑΦΟΡΑ

Σεπτέμβριος με καύσωνα αλλά μετά…

Διανύουμε ήδη τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου αλλά το καλοκαίρι δεν φαίνεται να μας αποχαιρετά, τουλάχιστον μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
Ειδικότερα, ιδιαιτέρως θερμό προβλέπεται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη. Σύμφωνα με το weatherInGreece.gr, τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη 37-38 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, ιδιαίτερα ζεστές αναμένεται να είναι οι μέρες μετά και την 4η Σεπτεμβρίου. Και αυτό γιατί σταδιακά, από τη Δευτέρα, οι άνεμοι αναμένεται σταδιακά να εξασθενήσουν.

Ωστόσο, η συνέχεια αναμένεται πιο… φθινοπωρινή. Όλα τα στοιχεία δείχνουν οτι θα έχουμε σοβαρή αλλαγή του καιρού μετά τις 10 Σεπτεμβρίου, με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας βροχές-καταιγίδες και ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη.

πηγη perivolipanagias.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button