ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση που σοκάρει τον Κόσμο

Η αστυνομία κλήθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στο Μέμφις, όπου τρεις γυναίκες και ένα 13χρονο κορίτσι είχαν σκοτωθεί και ένα 15χρονο κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά.

Το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης Μέμφις αναζητά τον Mavis Christian Jr, μετά από τους θανατηφόρους πυροβολισμούς στο Χάουαρντ Ντράιβ περίπου στις 9 το βράδυ του Σαββάτου (18.11) οπου βρήκαν μία νεκρή γυναίκα.

Οι ερευνητές έχουν συνδέσει την επίθεση με δύο άλλα αιματηρά περιστατικά – μια γυναίκα και ένα 13χρονο κορίτσι που σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς και ένα 15χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά, στο Field Lark Drive, και μια άλλη γυναίκα που σκοτώθηκε στο Warrington Road.

Η αστυνομία αναζητά τον 52χρονο Mavis Christian Jr ως υπεύθυνο, με τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες να τον κυνηγούν. Οι αστυνομικοί δεν έχουν πει πότε σημειώθηκε κάθε πυροβολισμός, αλλά το κοινό έχει δεχθεί προειδοποιήσεις να μην πλησιάσει τον ύποπτο, ο οποίος λέγεται ότι οδηγούσε ένα λευκό Chevrolet Malibu του 2017. Οι πυροβολισμοί πιστεύεται ότι είναι περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button