ΔΙΑΦΟΡΑ

Προνοιακά επιδόματα Μαρτίου Απριλίου 2018: Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά δήμο (λίστα)

Ξεκίνα η πληρωμή για τα προνοιακά επιδόματα Μαρτίου Απριλίου 2018 από τους δήμους. Δείτε αναλυτική λίστα με ημερομηνίες ανά δήμο για τις πληρωμές.

Καταβολή για τα προνοιακά επιδόματαΜαρτίου Απριλίου 2018 από τους δήμους. Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις.

Η λίστα θα ανανεώνεται μόλις υπάρχουν νέες ανακοινώσεις από τους Δήμους

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας για το δίμηνο Μαρτίου

– Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Μαίου 2018.

Την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα, που αντιστοιχούν στα προνοιακά επιδόματα Μαρτίου – Απριλίου 2018.

Το συνολικό ποσόν ανέρχεται σε 1.686.786,49 ευρώ και αφορά 2.208 δικαιούχους απ’ όλη τη Μεσσηνία, καθώς ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας, εξυπηρετεί όλο το Νομό.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδιού και Πολτισμού Σερρώνανακοίνωσε ότι τα προνοιακά επιδόματα Μαρτίου – Απριλίου 2018 θα καταβληθούν την Τρίτη 16 Μαίου 2018.

Από το Δήμο Λαρισαίων, ανακοινώνεται ότι τα ποσά των προνοιακών επιδομάτων θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαίου.

Χανιά: Πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα μετα απο την έγκριση

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι, η αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, που

εδρεύει στο Δημοτικό Κτίριο της συνοικίας «Γερμανικά», του Δήμου Ασπροπύργου, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και την Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, θα

πραγματοποιηθεί η καταβολή των Προνοιακών Επιδομάτων, στους λογαριασμούς των δικαιούχων Δημοτών του Ασπρόπυργου.

Προνοιακών επιδομάτων ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίουαρχίζει από την ΔΕΥΤΕΡΑ 14/5/2018. dikaiologitika.gr

πηγη fraptime.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button