ΔΙΑΦΟΡΑ

Τροχαίο Βάρκιζα: Σοκαρισμένοι οι γονείς της 14χρονης που παλεύει για τη ζωή της: «Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας»

Τροχαίο Βάρκιζα: Σοκαρισμένοι οι γονείς της 14χρονης που παλεύει για τη ζωή της: «Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας»

Το απόγευμα ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη στη Βάρκιζα στο ύψος του Ribas όταν δύο 14χρονες προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο και μια μηχανή τις παρέσυρε.

Το ένα κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται διασωληνωμένο.

«Δούλευα στο ταξί και με πήρε τηλέφωνο κάποιος γιατρός και μου είπε το όνομα του παιδιού μου. Τον ρώτησα την ηλικία της και μου είπε 14… τότε κατάλαβα πως μιλάει για την κόρη

μου. Μου είπε πως σας παίρνουμε απο το Ασκληπειο και πως το παιδί σας είχε τροχαίο ατύχημα. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου και έβαλα τα κλάματα. Του λέω σας παρακαλώ πείτε μου αν το παιδί μου είναι καλά. Μου λέει φεύγει για το Παίδων.

Ρώτησα την φίλη της τι συμβαίνει και μου είπε πως χτύπησε την μικρή μηχανάκι και έχει αίμα το κεφάλι της», δήλωσε ο πατέρας της 14χρονης στο e-reportaz.gr

Με τη μητέρα της να συμπληρώνει: «Είχε πάει για μπάνιο με μια φίλη της κάπου στην Βούλα νομίζω. Είχαν τελειώσει τις εξετάσεις στο σχολείο, Δευτέρα Γυμνασίου και πήγαν στην

θάλασσα. Εγώ σχόλασα από τη δουλειά και με πήραν τηλέφωνο από το ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι η κόρη μου πέρασε τον δρόμο και έγινε αυτό.

Κάποιο μηχανάκι την χτύπησε. Δεν ξέρω κάτι άλλο. Εμείς ήρθαμε αμέσως εδώ. Η φίλη της είναι καλά. Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο. Της έχουν κάνει μια αξονική και θα γίνουν και άλλες εξετάσεις».

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button