ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρά Μητρ. Ηλείας για τα αποπροσανατολιστικά μηνύματα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και τα ναρκωτικά!

 

 

Με αφορμή ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” Πύργου, ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός θέλησε να δώσει μια απάντηση καθώς αναφέρονταν και στο πρόσωπό του. “Η Ορθόδοξη Εκκλησία και οι πιστοί της ποτέ δεν κάνουν πόλεμο” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το σχόλιό του :

 

Προς
Τόν αξιότιμον Διευθυντήν της Εφημερίδος ΠΑΤΡΙΣ Πύργου
Ενταύθα
Αγαπητέ μου κ. Διευθυντά,
Εδιάβασα το αιχμηρό σχόλιό σας στο χθεσινό (11-5-2015) Φύλλο της ΠΑΤΡΙΔΟΣ με τον τίτλον «Ξέσπασε «πόλεμος»; ….. που αναφέρεται και στο πρόσωπόν μου και θέλω στο σχόλιό σας αυτό, να κάνω και εγώ ένα σχόλιο:
Πρώτον· Η Ορθόδοξη Εκκλησία και οι πιστοί της ποτέ δεν κάνουν πόλεμο. Είναι πάντοτε υπέρ της ειρήνης του ανθρώπου με τον Τριαδικόν Θεόν ημών, που φέρνει και την ειρήνη του ανθρώπου με τον εαυτόν του, με τους συνανθρώπους του και με την φύσιν όλην, ζωϊκή και φυτική. Είναι υπέρ της ειρήνης και κηρύσσει παντού και πάντοτε την αλήθεια. Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους είναι δικαίωμά τους. Εμείς δεν τους πολεμάμε. Προσευχόμαστε να αρέση και σ’ αυτούς η αλήθεια, να την αγαπήσουν και να ζήσουν μέσα σ’ αυτήν. Τότε αληθινά θα ηρεμήσουν.

Δεύτερον· Το τσουχτερό σχόλιό σας με αναγκάζει να ειπώ τα εξής:
Παλιότερα κάποιοι Αριστεροί ψευδόμενοι έλεγαν ότι «η Εκκλησία είναι το όπιον του Λαού». Τώρα, (Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015) η Νεολαία του Σύριζα και ο Τομέας των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Σύριζα επραγματοποίησαν συλαλλητήριον υπέρ της αποποινικοποιήσεως των ελαφρών ναρκωτικών.
Ερωτώ· Μήπως αντί να φροντίζουν για το «ψωμί μας, την παιδεία και την ελευθερία μας», ενδιαφέρονται να συνηθίσουμε να πίνουμε στη ζωή μας ναρκωτικά, για να μη καταλαβαίνουμε τι γίνεται γύρω μας και να πέσουμε σε ύπνο μακάριο;

 

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button