ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργάτης έπεσε από 12 μέτρα ύψος καθώς εργαζόταν για τήν επισκευή του Ναού του Αγίου Νικολάου και σώθηκε!

 

 

Ο Άγιος Νικόλαος φαίνεται πως προστάτεψε τον εργάτη του συνεργείου που έχει αναλάβει την επισκευή του Ναού ο οποίος έπεσε από ύψος 12 μέτρων. Χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια…
των εργασιών που γινόντουσαν από το ειδικό συνεργείο, για άγνωστους μέχρι στιγμής, ο εργάτης έφυγε από την σκαλωσιά ύψους 12 μέτρων και έπεσε στο έδαφος έχοντας υποστεί πολύ ελαφρύς τραυματισμούς.

Αμέσως οι συνάδελφοί του ενημέρωσαν το νοσοκομείο του Πύργου όπου μεταφέρθηκε προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του.  Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πολύ ελαφρύ τραυματισμό αλλά παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button