ΔΙΑΦΟΡΑ

Πτήση θρίλερ: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο – Τραυματίες και ουρλιαχτά παντού

Σε εφιάλτη μετατράπηκε πτήση της Lufthansa που περίπου 90 λεπτά μετά την απογείωση, χτυπήθηκε από κεραυνό. Το αεροπλάνο άρχισε να ταρακουνιέται στον αέρα, ενώ πετούσε σε ύψος 37.000 ποδιών, με τους επιβάτες να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Δείτε το βίντεο:

Ουρλιαχτά και αντικείμενα παντού

Οι περιγραφές των επιβατών στη Washington Post σοκάρουν. «Την ώρα που οι αεροσυνοδοί σέρβιραν το δείπνο, το αεροσκάφος έκανε βουτιά», δήλωσε επιβάτης ενώ ένας άλλος είπε ότι τα τρόφιμα «πετούσαν στον αέρα, χτυπώντας, ακόμη και καταστρέφοντας την οροφή του αεροπλάνου».

Μία φωτογραφία που έστειλε στον άνδρα η σύζυγός του δείχνει δίσκους τροφίμων και δοχεία, σερβίτσια και φυλλάδια διασκορπισμένα στο διάδρομο, μετά την προσγείωση.

Ένας άνδρας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του βρισκόταν στην πτήση, είπε ότι «οι άνθρωποι που δε φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας τραυματίστηκαν ως επί το πλείστον, γιατί αιφνιδιάστηκαν και δεν ήξεραν τι να κάνουν» όταν το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό.

Ένα άλλο άτομο του οποίου η αδερφή και ο κουνιάδος ήταν στην πτήση είπε ότι το περιστατικό ήταν «εξαιρετικά τρομακτικό, [με] πολλά σπασμένα γυαλιά και ουρλιαχτά και πολλαπλούς τραυματισμούς», σύμφωνα με την The Sun.

 

Οργή από τους επιβάτες

Η αεροπορική εταιρεία πρόσφερε στους επιβάτες αποζημίωση στους επιβάτες δίνοντά τους τη δυνατότητα να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων αφού μια θυμωμένη επιβάτης, με το όνομα Άσλεϊ έγραψε στο Twitter: «Πολλά από τα σχέδιά μας έχουν επηρεαστεί, τα ρούχα μας έχουν καταστραφεί και σίγουρα περιμένουμε πολλά περισσότερα από ένα ξενοδοχείο απόψε».

«Θα θέλαμε να λάβουμε άμεση βοήθεια και αποζημίωση για το καταστροφικό περιστατικό αναγκαστικής προσγείωσης με το LH469», έγραψε. Η αεροπορική εταιρεία παρέχει επίσης ξενοδοχειακά καταλύματα στους επιβάτες. Οι επτά τραυματίες διακομίστηκαν νοσοκομεία.

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button