ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος. Νεκρός ξαφνικά ο 43χρονος Δημήτρης Τσιαγκλής

Θρήνος. Νεκρός ξαφνικά ο 43χρονος Δημήτρης Τσιαγκλής

Έφυγε ξαφνικά. Απότομα. Αιτία; Τα παθολογικά αίτια. Πιο συγκεκριμένα;

Η καρδιά που σταμάτησε να χτυπά. Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 43χρονου Δημήτρη Τσιαγκλή,. Ενός στρατιωτικού στα Τρίκαλα που δεν είναι πια ανάμεσα μας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 18.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμπελακίων Τρικάλων. Αφήνει πίσω του την γυναίκα του Ευαγγελία, τους γονείς, τα αδέλφια, τους λοιπούς συγγενείς.

Δεν τα κατάφερε. Νεκρός τα ξημερώματα ο γνωστός δικηγόρος Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Θλίψη με τον θάνατο του γνωστού δικηγόρου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 54 ετών χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Γρηγόρης ήταν μάχιμος δικηγόρος Αιγίου πτυχιούχος Νομικής Σχολής Αθηνών, ενώ υπήρξε νομικός σύμβουλος του πρώην ΤΕΒΕ,

της Τράπεζας Πειραιώς Αιγίου και Ασφαλιστικών Εταιριών, αλλά και συνεργάτης του Επικουρικού Κεφαλαίου.Ήταν παντρεμένος με την Καθηγήτρια Χημικό Φράνσυ Ασπρούκου και είχαν αποκτήσει δυο παιδιά.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button