ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας στο Βόλο – Θρήνος για τα δύο αδέρφια – θύματα του φονικού

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην Μακρινίτσα του Βόλου, όπου δύο αδέλφια έχασαν την ζωή τους από επίθεση που δέχθηκαν στο πατρικό τους σπίτι, με μαχαίρι.

Νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της η νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο δράστης, που αρχικά έφυγε με το αυτοκίνητό του, έχει ήδη συλληφθεί.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης και φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Επίσης, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το εν διαστάσει ζευγάρι, είχε αποκτήσει και παιδάκι, το οποίο τώρα, δυστυχώς, έμεινε ορφανό από την μητέρα του…

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα του Βόλου

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (05/04) στη Μακρινίτσα, όταν ένας άνδρας, μετέβη στο σπίτι της πρώην συντρόφου του και του αδερφού της και τους μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και ο αδερφός της στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή..newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button