ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ : 20χρονη έστριψε κατά λάθος στο δρόμο του σπιτιού του και αυτός τη σκότωσε

«Σαφώς δεν υπήρχε απειλή από κανέναν», είπε ο σερίφης. «Δεν υπήρχε κανένας λόγος για τον δράστη να αισθάνεται ότι απειλείται».

Μία 20χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε στο Χέμπρον της Νέας Υόρκης, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post επικαλούμενο το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ουάσιγκτον το περιστατικό σημειώθηκε όταν η κοπέλα, ονόματι Καϊλίν Γκίλις, και τρία ακόμα άτομα στην προσπάθειά τους να βρουν το σπίτι ενός φίλου τους έστριψαν σε λάθος είσοδο.

Όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι έκανε λάθος επιχείρησε να φύγει από το σημείο. Τότε ο 65χρονος Κέβιν Μόναχαν, ιδιοκτήτης του σπιτιού φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές από την αυλή του προς το όχημα, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη κοπέλα. Ο θάνατός της Γκίλις φαίνεται ότι ήταν ακαριαίος. Οι αρχές τον συνέλαβαν και του απήγγειλαν κατηγορία για φόνο.

«Πρόκειται για μια πολύ θλιβερή υπόθεση κάποιων νεαρών ενηλίκων που έψαχναν το σπίτι ενός φίλου και κατέληξαν στο σπίτι αυτού του άνδρα, ο οποίος αποφάσισε να βγει με ένα πυροβόλο όπλο και πυροβολήσει», δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο σερίφης Τζέφρι Μέρφι.

Η περιοχή όπου σημειώθηκαν τα γυρίσματα είναι ύπαιθρος, με πολλούς χωματόδρομους όπου είναι «εύκολο να χαθείς», τόνισε ο σερίφης.

«Σαφώς δεν υπήρχε απειλή από κανέναν στο όχημα», είπε ο Μέρφι. «Δεν υπήρχε κανένας λόγος για τον κύριο Μόναχαν να αισθάνεται ότι απειλείται».

Πηγή: skai.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button