ΘΑΥΜΑΤΑ

Συγκλονιστική ιστορία! «Είμαι η Αγία Άννα σου έχω δώσει ένα κοριτσάκι και είναι γερό! Θα το βάλεις Άννα;»

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΘΑΥΜΑ: Η Αγία Άννα είναι πράγματι θαυματουργή!!! Ο αδερφός μου και η νύφη μου είχαν σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και οι γιατροί τους είχαν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να κάνουν παιδί με φυσιολογικό τρόπο αλλά ακόμη και με εξωσωματική.

Μετά από 5 χρόνια προσπαθειών και αφού πλέον οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα τα άφησαν όλα πλέον Στο Θεό!!! Ο αδερφός μου πήγε στο Άγιο Όρος στην Σκήτη Αγίας Άννης και προσκύνησε τα ιερά λείψανα και τη θαυματουργή εικόνα της.

Από εκεί οι γέροντες του είπαν ότι αν συμφωνούσε και η γυναίκα του, θα τους έδιναν από κει κάποιες οδηγίες και κάποιες ευλογίες (λαδάκι, ζώνη της Αγίας κλπ.) για το τι να κάνουν και θα προσεύχονταν και οι γέροντες κάθε ημέρα για 45 ημέρες και «το θαύμα θα γίνει αν θέλει η Αγία και αν πιστεύετε»!

Και πράγματι, σε 1 μήνα από το προσκύνημα του αδερφού μου στο Άγιο Όρος γύρω στις 15/07/14, η νύφη μου έμεινε έγκυος, την εβδομάδα της Παναγίας. Δεν το είχε καταλάβει για περίπου 2 μήνες γιατί δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να γίνει με θαυματουργικό τρόπο. Μέχρι που ένα βράδυ περίπου στα τέλη Σεπτέμβρη ήρθε η ίδια η Αγία Άννα στον ύπνο της και της έδωσε ένα μωρό στην αγκαλιά και της είπε «πάρε αυτό το μωρό είναι δικό σου».

Την επόμενη μέρα έκανε το τεστ και ήταν πράγματι έγκυος!!! 2 μήνες αργότερα κι ενώ είχε πολλούς εμετούς και ήταν στο νοσοκομείο ταλαιπωρημένη και φοβισμένη μήπως πάει κάτι στραβά και χάσει το μωρό, η Αγία ήρθε μπροστά της σαν όραμα, σαν όνειρο, 11.00 το πρωί και της είπε «Είμαι η Αγία Άννα, μη στεναχωριέσαι, σου έχω δώσει ένα κοριτσάκι και είναι γερό! Θα το βάλεις Άννα;» και η νύφη μου ένιωσε πως ξύπνησε κλαίγοντας και αρχισε να μας περιγράφει το όραμα που είδε και είχε πάθει σοκ, ήταν ολοζώντανη με μορφή σαν της Παναγίας!!!

Πράγματι την επόμενη μέρα έκαναν υπέρηχο και ο γιατρός της είπε ότι 100% περιμένει κοριτσάκι! Απλά εμείς το ξέραμε μια ημέρα νωρίτερα από τον γιατρό γιατί μας το είπε η ίδια η Αγία Άννα!!! Τώρα είναι στον 5ο μήνα και είναι όλα καλά! Αποφάσισα να σας τα εξομολογηθώ όλα αυτά γιατί σήμερα είναι η γιορτή της και είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω προς τιμήν Της!!!

Μην απελπίζεστε οι μανούλες, μην κάνετε 5,10,15 εξωσωματικές που μπορεί στο τέλος να καταστρέψουν την υγεία και τον γάμο σας.

Πιστέψτε στον Θεό, ζητήστε την βοήθεια της Αγίας Άννας κι εκείνη θα σας υποδείξει τον τρόπο που θα γίνουν όλα. Κάποτε μου ήταν πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι γίνονται θαύματα, τώρα όμως σας λέω ότι είναι αλήθεια, μέχρι να έρθει κι η δική σας ώρα να το ζήσετε. Γιατί το θαύμα Ζείται και δεν Εξηγείται! Η χαρη της Αγίας Άννας να μας σκεπάζει όλους και κυρίως τα ζευγάρια που θέλουν να γίνουν γονείς και δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη!

Υπάρχει κι η εκκλησία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, για τις γυναίκες που δεν μπορούν να πάνε στο Άγιο Όρος όπου κάθε Τρίτη και κάθε Κυριακή διαβάζεται η παράκληση για τα άτεκνα ζευγάρια, και έχουν γίνει πολλά θαύματα!!!!

Η Παναγιά και η μητέρα της η Αγία Άννα να είναι πάντοτε μαζί σας!

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button