ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Δάκρυσε η Κεφαλονιά στην υποδοχή του Μητροπολίτη Γεράσιμου (ΦΩΤΟΣ)

 

Δεκάδες πιστοί απ΄ όλα τα μέρη της Κεφαλονιάς γέμισαν ασφυκτικά τη Μητρόπολη και του γύρω δρόμους περιμένοντας να υποδεχθούν τον «παπά της καρδιάς τους, το παπά Γεράσιμο» όπως όλοι τον ήξεραν. 

Ακριβώς στις επτά το απόγευμα η πομπή με τη σορό του Μητροπολίτη κυρού Γεράσιμου έφθασε αρχικά στον Αρχάγγελο με τον κόσμο να κλαίει και να μην αφήνει τη νεκροφόρα να προψωρήσει.


Οι ίδιες σκηνές εκτυλίχθησαν και στη Μητρόπολη με τη Φιλαρμονική του Δήμου να αποδίδει τιμές στο σεπτό σκήνωμα του Ιεράρχη αλλά και τους δεκάδες πιστούς να φωνάζουν «Άξιος – Άξιος». Αμέσως μετά τελέσθηκε τρισάγιο παρουσία των Μητροπολιτών Ηλεία κ. Γερμανού, Σύρου κ. Δωρόθεο και Νικαίας κ. Αλέξιου.

Στη τελετή υποδοχής ήταν παρών το Λύκειο Ελληνίδων, ιερείς από όλο το νησί, οι αρχές του τόπου κ.α.

Σε λίγο θα ξεκινήσει αγρυπνία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας όπου και θα παραμείνει έως αύριο το μεσημέρι η σορός του εκλιπόντος Ιεράρχη.

 

 

 

 

 

e-kefalonia.net

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button