ΔΙΑΦΟΡΑ

«Θα προσέχω εσένα και τα μελλοντικά παιδιά σου από τον παράδεισο…» – Το σπαρακτικό βίντεο με την υπόσχεση ενός παππού που πεθαίνει από καρκίνο προς την εγγονή της

Σπαράζει καρδιές ένα βίντεο με την υπόσχεση ενός παππού που πεθαίνει από καρκίνο προς την εγγονή της. Συγκεκριμένα η Emily Nicole, όπως ονομάζεται η κοπέλα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον παππού της ο οποίος, όπως έκανε γνωστό η ίδια, είναι καρκινοπαθής και πεθαίνει.

Στο βίντεο βλέπουμε παππού και εγγονή αγκαλιασμένους να κλαίνε, ενώ η Emily αποκάλυψε και την συγκινητική υπόσχεση που της έδωσε.

Η τελευταία υπόσχεση

Η Emily έγραψε στο βίντεο ότι: «Ο παππούς μου πεθαίνει από καρκίνο. Εδώ είναι αυτός, να μου υπόσχεται ότι θα προσέχει εμένα και τα μελλοντικά παιδιά μου, από τον παράδεισο αφού πεθάνει.

Και οι δύο δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κλαίμε. Η ζωή είναι εύθραυστη». Στην λεζάντα η κοπέλα πρόσθεσε πως: «Υπόσχομαι ότι θα σε κάνω περήφανο».

Το βίντεο έγινε, όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Η κοπέλα θέλησε να δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες ένα ακόμη συγκινητικό βίντεο με τον παππού της. Στο νέο βίντεο βλέπουμε τον παππού της κοπέλας να γιορτάζει για τελευταία φορά τα γενέθλιά του. «Η τελευταία ευχή γενεθλίων του παππού» έγραψε η Emily στο βίντεο. Ενώ στην λεζάντα ανέφερε: «Οι πύλες του παραδείσου είναι έτοιμες να σε υποδεχθούν».

Δείτε το video

 

@em_nicole_

I promise I’ll make you proud. #grandpa #love #strength #grace

♬ som original – CAPCUT

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button