ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στην κηδεία της Μαρίας Μαχαιρά: Συντετριμμένη η κόρη της – ΦΩΤΟ

Θλίψη στην κηδεία της Μαρίας Μαχαιρά: Συντετριμμένη η κόρη της – ΦΩΤΟ

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Μαρίας Μαχαιρά, η οποία υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της δεκαετίας του ’80.

Η Μαρία Μαχαιρά άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 52 ετών, μετά από “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της, επιχειρηματίας Ρομπέρτο Μαχαίρα και η κόρη τους, Σμαράγδα είναι συντετριμμένοι από τον θάνατό της.

Το απόγευμα της Πέμπτης (20/2) φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, στην Δάφνη για να της πουν το “τελευταίο αντίο”.

Η κόρη της, Σμαράγδα απαρηγόρητη έπεσε στην αγκαλιά της Βάνας Μπάρμπα, η οποία ήταν στενή φίλη της μητέρας της. Συντετριμμένος και ο σύζυγος της Μαρίας Μαχαιρά, Ρομπέρτο. .

faysbook.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button