ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη – Νεκρή η γνωστή παιδίατρος Κατερίνα Υφαντή

Θλίψη – Νεκρή η γνωστή παιδίατρος Κατερίνα Υφαντή

Θλίψη προκαλεί στο Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή, η είδηση του θανάτου της παιδιάτρου Κατερίνας Υφαντή, η οποία έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από καρκίνο.

Άνθρωπος ιδιαίτερα καλόκαρδος και δραστήριος, εργάστηκε με αυταπάρνηση και πολλή αγάπη για χιλιάδες παιδάκια που στα χέρια της βρήκαν ανακούφιση και γιατρειά. Άνθρωπος που ζούσε έντονα.

Δυστυχώς, όμως η αρρώστια είχε άλλη άποψη και “γονάτισε” μια σπουδαία γιατρό και επιστήμονα, έναν αξέχαστο άνθρωπο.

Στην οικογένειά της, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο στις 3 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Θρήνος στον Ελληνικό Στρατό – Νεκρός ο 38χρονος Βαγγέλης Κούλης

«Παγωμάρα» στο άκουσμα της είδησης για την ξαφνική απώλεια του Βαγγέλη Κούλη. Ενός νέου ανθρώπου, μόλις 38 χρονών, στρατιωτικού και πατέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Όπως έγινε γνωστό, ο εκλιπών αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του και δυστυχώς εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς, χωρίς κανένας να μπορέσει να κάνει τίποτα για να αποσοβήσει αυτή την τραγωδία.

Δυστυχώς άλλος ένας νέος άνθρωπος χάθηκε άδικα από ένα παιχνίδι της μοίρας, η οποία πολλές φορές είναι αδυσώπητη και άδικη. Οι γονείς του Βαγγέλη Κούλη διαμένουν στο χωριό Σαλμώνη, όπου και θα γίνει σύμφωνα με το “πατρίς” η κηδεία του, παρουσία όλης της κοινότητας.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button