ΔΙΑΦΟΡΑ

Συντάξεις Μαΐου: Τότε θα πληρωθούν- Οι ημερομηνίες για την καταβολή τους

Όπως είχε γίνει γνωστό οι πληρωμές των συνταξιούχων για τον Μάιο θα γίνονταν μετά το Πάσχα. Έτσι, πλέον πλησιάζουν οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ με επικρατέστερες ημερομηνίες να είναι από τις 25 έως τις 28 Απριλίου.

Δεδομένου ότι οι συντάξεις προπληρώνονται τις τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Μαΐου είναι:

  • Την Τρίτη 25 ή την Τετάρτη 26 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 924.428 συνταξιούχους των τέως φορέων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν – όπως παγίως συμβαίνει – από την προηγούμενη το απόγευμα.
  • Την Τετάρτη 26 ή την Πέμπτη 27 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 1.551.554 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του  ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7 και 9. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν – όπως παγίως συμβαίνει – από την προηγούμενη το απόγευμα.
  • Την Πέμπτη 27 ή την Παρασκευή 28 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 1.553,927 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6 και 8. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν – όπως παγίως συμβαίνει – από την προηγούμενη το απόγευμα.

πηγη enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button