ΔΙΑΦΟΡΑ

14χρονη αυτοκτόνησε μετά τον βiασμό της από άνδρα που γνώρισε στο Facebook!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, 14χρονη αυτοκτόνησεπέφτοντας στις γραμμές τρένου μετά από τον βiασμό που θεωρείται ότι υπέστη από 40χρονο άντρα που γνώρισε στο Facebook. Η Anaid Tutghushyan, όπως είναι το όνομα της έφηβης, αναφέρεται ότι μετά από το ραντεβού που είχε, επέστρεψε σπίτι της δακρυσμένη και την επόμενη ημέρα την είδαν σε σιδηροδρομικό σταθμό να κλαίει με λυγμούς μπροστά σε ένα τρένο. Η κοπέλα είχε γνωριστεί με τον 40χρονο σε μια σελίδα γνωριμιών, όπου είπε πως ήταν 25 ετών.

Μετά από λίγο καιρό, που οι δυο τους συνομιλούσαν, εκείνη του είπε πως ήταν τελικά 17 χρονών, όμως ο άντρας με το όνομα «Krystian W.» δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε από το γεγονός. Όπως πιστεύεται, οι δύο τους πρέπει να βρέθηκαν λίγο αργότερα, αλλά η κοπέλα γύρισε σπίτι της με κλάματα και την επόμενη μέρα έβαλε τέλος στη ζωή της.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στον σταθμό Gdansk Orunia, στην Πολωνία, είπαν πως είδαν την 14χρονη να στέκεται και να κλαίει στο ίδιο σημείο για περίπου 2 λεπτά και μετά ξαφνικά να σηκώνεται, να βγάζει το πανωφόρι της και να πηδάει μπροστά σε ένα τρένο, που κατευθυνόταν προς τη Βιέννη.

Η μητέρα της κοπέλας, Joanna, δήλωσε πως όταν είδε την κόρη της κλαμένη στο σπίτι, υπέθεσε πως μάλλον θα καβγάδισε με τον φίλο της και όταν τη ρώτησε τι της συνέβη, η Anaid δεν μίλησε, απλά έκλαιγε και την αγκάλιασε, ενώ είπε πως ήθελε να βγει έξω και πως θα συζητούσε με τη μητέρα της, όταν θα επέστρεφε σπίτι, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Η Joanna έψαξε τον λογαριασμό της κόρης της στο Facebook και βρήκε τη συνομιλία με τον Krystian, ενώ στην κηδεία της ακούστηκε πως το κοpίτσι έπεσε θύμα βiασμού. Η μητέρα της 14χρονης, επικοινώνησε και με άλλα 14 κοpίτσια με τα οποία είδε ότι ο συγκεκριμένος άντρας ήρθε σε επαφή, 3 από τα οποία της είπαν πως προσπάθησε να τα βiάσει, ενώ τα υπόλοιπα ανέφεραν πως τα εκβίαζε.

Όλες τις είχε πλησιάσει με τον ίδιο τρόπο, παροτρύνοντάς τες να τον συναντήσουν με προσφορές σε νυχτερινά μαγαζιά, ακριβά αυτοκίνητα και γιοτ.Οι αρχές, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος άντρας είναι παλιός τους γνώριμος, καθώς στο παρελθόν κατηγορήθηκε δύο φορές για τον βiασμό δύο 16χρονων.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button