ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ και θλίψη: Πέθανε στα 34 του χρόνια ο Ηλίας Θεοδώρου

Δεν αποκάλυψε ποτέ πως είχε πρόβλημα υγείας

Θλίψη στον χώρο των πολεμικών τεχνών έχει προκαλέσει ο θάνατος του πρώην MMAer, Ηλίας Θεοδώρου (Elias Theodorou), σε ηλικία 34 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο στο συκώτι. Ο Elias Theodorou δεν είχε μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, δίνοντας τη μάχη μόνος του, έχοντας δίπλα του πολύ δικούς του ανθρώπους.

Ο Καναδός ελληνικής καταγωγής, Elias Theodorou, χάραξε τη δική του καριέρα στο χώρο του MMA, ολοκληρώνοντάς την με ρεκόρ 19-3. Επαγγελματικά μέτρησε 22 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων 11 στο UFC από τους οποίους κέρδισε του 8, πριν αποχωρήσει το 2019, όταν και έληξε η συνεργασία του με τον Dana White (το μεγάλο αφεντικό του UFC).

Ο ελληνικής καταγωγής πρώην MMAer, Ηλίας Θεοδώρου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 34 ετών και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένεια του όσο και απλούς θαυμαστές του που τον ακολουθούσαν πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ηλίας Θεοδώρου έδινε αθόρυβα μάχη με τον καρκίνο στο συκώτι. Ποτέ δεν μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας του. Δείτε στην πιο κάτω gallery φωτογραφίες του Η είδηση θανάτου του γέμισε θλίψη τον κόσμο του MMA και UFC και πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους.

Ανάμεσά τους, ο Dana White έγραψε: «RIP Elias Theodorou». Από την πλευρά της, η Shannon Knapp, πρόεδρος του Invicta Fighting Championships ανέφερε: «Ήσουν μια τόσο όμορφη ψυχή. Πάντα τόσο ευγενικός, ένα τόσο λαμπερό φως σε αυτόν τον κόσμο. Αυτά τα νέα είναι καταστροφικά. Θα λείψεις πολύ, αλλά ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε. Πέτα ψηλά, Elias!».

 

 

πηγη ilovestyle.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button