ΔΙΑΦΟΡΑ

ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Νεκρός ανασύσθηκε ο 47χρονος Ρουμάνος που είχε εξαφανιστεί στη θαλάσσια περιοχή Αρσανά Μορφονού του Αγίου Όρους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, εθεάθη να μεταβαίνει για διενέργεια αλιείας με λέμβο περίπου 2,5 μ., η οποία ανετράπη.

Το Σάββατο το πρωί ειδοποιήθηκαν οι λιμενικές αρχές του Αγίου Όρους ότι η σωρός ενός άνδρα βρισκόταν στον αρσανά του Ιερού κελίου του Αγίου Χαραλάμπους, βορειότερα της Ιεράς Μονής Ιβήρων.

Στις 12:00 το μεσημέρι έγινε η ταυτοποίηση της σωρού του 47χρονου άνδρα από τον ιερομόναχο που τον απασχολούσε ως εργάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πατέρας 2 ανήλικων παιδιών και εργαζόταν στο Άγιον Όρος πάνω από 15 χρόνια, ενώ ο αδελφός του εργάζεται στην Ιερισσό.

Μετά απο 10 μέρες βρέθηκε νεκρός ο Ρουμάνος που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος
Βρέθηκε σήμερα 17 Απριλίου το πτώμα του 47χρονου Ρουμάνου που εργαζόταν στο Άγιον Όρος, μετά από πνιγμό του, στη θαλάσσια περιοχή της Μορφονούς στο Άγιο Όρος και αγνοούνταν από της 7 Απριλίου..

Σήμερα το πρωί και ώρα 10:30 με ανώνυμο τηλεφώνημα σε μοναχό της μονής Μεγίστης Λαύρας, αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, κατήγγειλε ότι είδε το πτώμα ενός άνδρα, σε κοντινό αρσανά της Ι.Μ. Ιβήρων, κατευθυνόμενοι βόρεια πρός Καρυές.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές και στις 12:00 το μεσημέρι έγινε η ταυτοποίηση της σωρού του άτυχου άνδρα , από τον ιερομόναχο που τον απασχολούσε ως εργάτη..

Η σωρός βρέθηκε στον αρσανά του Ιερού κελίου του Αγίου Χαραλάμπους, βορειότερα της Ιεράς Μονής Ιβήρων. Αν και έπειτα από δέκα ημέρες το σώμα του ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση.

Αυτή τη στιγμή διενεργούνται ενέργειες στο Κέντρο Υγείας Καρυών, προκειμένου η σορός του άνδρα να μεταφερθεί στο τόπο καταγωγής του.

Να θυμίσουμε ήταν πατέρας 2 ανήλικων παιδιών και εργαζόταν στο Άγιον Όρος πάνω από 15 χρόνια, ενώ ο αδελφός εργάζεται στην Ιερισσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα Σώματα Αρχών που βοήθησαν στον εντοπισμό του έδρασαν με συνέπεια..

ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button