ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΛ.ΑΣ – Αυτοκτόνησε νεαρός Αστυνομικός. Υπηρετούσε στην Ασφάλεια

Παγωμένοι είναι εδώ και λίγη ώρα οι αστυνομικοί, που υπηρετούν στη Βορειοανατολική Αττική, καθώς νεαρός συνάδελφός τους, ο οποίος υπηρετούσε σε Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του bloko ο αυτόχειρας άνοιξε ένα ντουλάπι, πήρε το υπηρεσιακό όπλο συναδέλφου του και αυτοκτόνησε, καθώς λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η υπηρεσία είχε αποφασίσει να του αφαιρέσει το δικό του.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, καθώς ο νεαρός αστυνομικός κατοικούσε στην περιοχή ευθύνης της.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη- Νεκρός ο 39χρονος αντιδήμαρχος Διονύσης Λιακόπουλος

‘Έφυγε” χθές από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Δέλτα, Διονύσης Λιακόπουλος, μετά απο σύντομη αλλά δύσκολη μάχη για την υγεία του με μια πολύ ύπουλη αρρώστια.

Ο Διονύσης ήταν επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος του δήμου Δέλτα, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών και χωρικός Αντιδήμαρχος Χαλάστρας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Χαλάστρα.

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Δέλτα εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και αναφέρει πως, αύριο, Παρασκευή, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες στην κοινότητα της Χαλάστρας, ενώ στον υπόλοιπο δήμο, θα λειτουργήσουν έως τις 12:00 το μεσημέρι.

«Οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες στο Δημαρχείο και σε όλα τα Δημοτικά κτίρια, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου σεβασμού προς τον άνθρωπο μας», σημειώνεται από τη Δημοτική Αρχή.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button