ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτος πόνος στην Κρήτη για την 15χρονη και τον 23χρονο – Η βόλτα στη θάλασσα τους στοίχησε τη ζωή

Σε κατάσταση σοκ οι οικογένειες των νεαρών παιδιών

Παγωμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων μετά από το τρομερό τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά.

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν δύο ζευγάρια νεαρών ξεκίνησαν για μια βόλτα στην θάλασσα. Το Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε ένας 23χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 23 φίλη του και ακόμα δύο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 15 ετών, εξετράπη από την πορεία του μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο.

 

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνέχεια συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός του οχήματος και η ηλικιωμένη μητέρα του.

Η σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο 23χρονος οδηγός του Ι.Χ. με καταγωγή από την Γεωργία και η 15χρονη νεαρή, με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία βρισκόταν στα πίσω καθίσματα.

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν και ο 17χρονος με την 23χρονη, η οποία χρειάστηκε να της γίνει ανάνηψη. Οι δύο νέοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Χανίων.

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button