ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τρоχαiο στη Βάρκιζα: Σuντετριμμένоς ο πατέρας της 18χρоνης – «Ήθελε να σπouδάσει – Τn μεγαλώσαμε με ταλαιπωρiα»

Τραγωδία - 18 και 23 ετών τα δύο κορίτσια που σκοτώθηκαν

Περίπου έναν χρόνο είχε το δίπλωμα οδήγησης η 19χρονη ξαδέρφη της Στελίνας – Ακόμα δεν ξέρει ότι οι δύο κοπέλες έχασαν τη ζωή τους

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στη Βάρκιζα, που κόστισε τη ζωή της 18χρονης Στελίνας και ακόμα μιας νεαρής κοπέλας, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όλα εκτυλίχτηκαν στο 27ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου. Το λευκό POLO με οδηγό έναν 24χρονο παίρνει τη στροφή προς Αθήνα και στην ευθεία συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το γκρι Renault Clio, το οποίο κινούταν στο αντίθετο ρεύμα με οδηγό τη 19χρονη ξαδέρφη της 18χρονης Στελίνας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατος ακαριαίος για τα κορίτσια που κάθονταν από την πλευρά του συνοδηγού. Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος πέρασε από το σημείο ελάχιστα λεπτά αφότου έγινε το θανατηφόρο τροχαίο έδωσε στο Mega τη δική του εκτίμηση για το πώς έγιναν τα γεγονότα.

“Άμα το Polo ανέβαινε κι έφυγε στο αντίθετο για να χτυπήσει από την πλευρά του συνοδηγού το Clio, σημαίνει ότι και το Clio ή έστριψε προς τα αριστερά, δηλαδή προς το αντίθετο ρεύμα προς Βάρκιζα ή κάτι έγινε και βρήκε προς τον συνοδηγό. Και για να την πετάξει στα βράχια από τη δεξιά πλευρά -που σημαίνει ότι είναι από το αντίθετο ρεύμα- άμα ήταν πλαγιομετωπική θα την είχαν πετάξει από την απέναντι πλευρά στις μπαριέρες”, ανέφερε.

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της 18χρονης Στελίνας, μιλώντας στο Mega για τον χαμό της μοναχοκόρης του.

“Με ταλαιπωρία το μεγαλώσαμε, ήταν ωραίο κοριτσάκι, ένα πλάσμα δηλαδή φοβερό. Ήθελε να σπουδάσει, είχε μπει στη σχολή και δούλευε κιόλας. Η μάνα της είναι χάλια, το καταλαβαίνεις. Μια μάνα να της πεθάνει το παιδί”, δήλωσε ο πατέρας της 18χρονης.

Η 18χρονη Στελίνα μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά και βγήκε μια βόλτα με τους φίλους και τη 19χρονη ξαδέλφη της, που ήταν και η οδηγός του μοιραίου αμαξιού.

“Μας είπαν ότι του έπεσε το άλλο αμάξι από πάνω, στα πλάγια. Δεν γνωρίζω πού ακριβώς αλλά γενικά είναι επικίνδυνο το σημείο. Τώρα, μήπως έκαναν οι άλλοι κόντρες, δεν ξέρω”, ανέφερε ο πατέρας της 18χρονης.

“Η ξαδέρφη της είχε το δίπλωμα, ένα χρόνο και κάτι. Η Στελίνα ήταν 18 μισό, σπούδαζε, δούλευε. Επιστρέφανε σπίτι, δύο και τέταρτο μάλλον”, είπε ο πατέρας.

Η μητέρα της 19χρονης που οδηγούσε αποκάλυψε στο “LIVE NEWS” πως η κόρη της, η οποία νοσηλεύεται χτυπημένη, δεν γνωρίζει πως σκοτώθηκαν τα δύο κορίτσια.

“Δεν θυμάται τίποτα. Μόνο… ζητάει τα κορίτσια. Της λέμε ότι είναι σε άλλο νοσοκομείο. Είναι καλά, αλλά έχουν κάποια προβλήματα”, είπε η μητέρα της οδηγού.

Τι λέει ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου
Σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο 24χρονος οδηγός του άλλου αμαξιού όπως λέει ο πατέρας του. “Έχει χτυπήσει, έχει μώλωπες. Πολύ σοκαρισμένος, παραμιλάει, πονάει, ζαλίζεται. Αυτό το οποίο έκανε επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούργιας τεχνολογίας, έδωσε σήμα στο 112.

Ειδοποίησε την πυροσβεστική, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ διότι είπε ότι στο αυτοκίνητο το άλλο υπάρχουν εγκλωβισμένοι, δεν ξέρω πώς. Πήραν στίγμα, γιατί αυτό δίνει στίγμα, και σε 5 λεπτά ανταποκρίθηκαν όλοι, τροχαία και όλοι. Ήταν 5 άτομα μέσα. Είχε τραυματίες, δεν είναι μόνο οι δύο νεκροί. Ο χώρος του αυτοκινήτου αυτού δεν επιτρεπόταν να είναι 5 άτομα”, συμπλήρωσε ο πατέρας του 24χρονου οδηγού.

“Ξαφνικά είδε το αυτοκίνητο μπροστά του. Μπαίνοντας στην ευθεία, πάνω στην ευθεία το αυτοκίνητο βρέθηκε μετωπικά στη δεξιά πλευρά του. Είπε “εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν… δεν… δεν είχα χρόνο να αντιδράσω”. Ήταν ένα παλιό Renault Clio και με 50-60 να πήγαινε, ήταν 120 χιλιόμετρα και το αυτοκίνητο ήταν παλιάς τεχνολογίας. Δεν είχε την ίδια ανταπόκριση που είχε το δικό μας αυτοκίνητο”, είπε ο πατέρας.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button