ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ασφαλές μέρος οι 50 μοναχές από την Μονή στον Καρέα – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

2593

 

Σε ασφαλές σημείο βρίσκονται από νωρίς το απόγευμα οι 50 μοναχές που βρίσκονταν στη Μονή του Αγίου Ιωάννη στον Καρέα και το οποίο περικυκλώθηκε από τις φλόγες που καίνε μέχρι αυτή την ώρα την περιοχή.

Η επέμβαση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας ήταν άμεση και αποτελεσματική και οι μοναχές βγήκαν από τη Μονή μετά από μερικές ώρες.

Εκπρόσωπος της Π.Υ. με τον οποίον επικοινώνησε το ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ δήλωσε πως από τη μέχρι τώρα πληροφόρηση που έχει καμία από τις μοναχές δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ δεν έχουν αναφερθεί ζημίες στη Μονή. Ωστόσο – και όπως είναι φυσιολογικό – καπνός μπήκε τόσο στο κύριο κτίσμα όσο και σε άλλους χώρους.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σημείο κατά την ώρα της διάσωσης των Γιώργου Μπαμπούκου από το intimenews και του Στέλιου Μισίνα από την eurokinissi…

monastiri-2.jpg
monastiri-3.jpg
monastiri-4.jpg
monastiri-5.jpg
monastiri-6.jpg
monastiri-7.jpg
monastiri-fwtia-708.jpg
πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button