ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα σου ραγίσει την καρδιά: Ανέβαλε την ευθανασία του για μια ημέρα για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα! (PHOTOS)! !

 

Η ζωή παίζει σκληρά παιχνίδια. Η θέληση του κάθε ανθρώπου όμως είναι πολλές φορές έστω και για στιγμές πολύ πιο δυνατή. Ο Λορέντσο Σνόμπαερτ συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο με την απόφασή του να βάλει τέλος στη ζωή του αφού όμως πρώτα θα κατάφερνε να παρακολουθήσει για τελευταία φορά την αγαπημένη του ομάδα, την Μπριζ.

Ο 41χρονος Λορέντσο Σνόμπαερτ δεν άντεχε άλλο τη μάχη με την επάρατη νόσο. Τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του, πέρασε 38 φορές την πόρτα του χειρουργείου χωρίς όμως να καταφέρει να βγει νικητής. Σε όλο αυτό το διάστημα αγάπησε τη γυναίκα του, την κόρη του και την Μπριζ. Την τελευταία μέρα της ζωής του είχε τα αγαπημένα του πρόσωπα δίπλα του αλλά και περίπου 20,000 θεατές στο «Γιαν Μπρέιντελ» κοντά του, να τον χειροκροτούν για τελευταία φορά.

Ο Σνόμπαερτ είχε πάρει την απόφαση για ευθανασία, η οποία είναι νόμιμη στο Βέλγιο. Οι θεράποντες ιατροί είχαν συμφωνήσει όμως ο αρχικός προγραμματισμός της, έπεφτε πάνω στο εντός έδρας παιχνίδι της Μπριζ με την Μουσκρόν. Ο Σνόμπαερτ ζήτησε παράταση μιας ημέρας, προκειμένου να παρακολουθήσει για τελευταία φορά την αγαπημένη του ομάδα, μαζί με τη γυναίκα του και την μόλις 7 ετών κόρη του, η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τον κόσμο αλλά και τους παίκτες των δύο ομάδων, όρθιους, να χειροκροτούν τον πατέρα της.

«Ήταν η μεγαλύτερη και τελευταία επιθυμία μου προτού πεθάνω. Ήθελα να δω ένα τελευταίο παιχνίδι ποδοσφαίρου.Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Θα πανηγυρίζω για την ομάδα μου από ψηλά» είπε ο Σόνμπαερτ αμέσως μετά αφότου περπάτησε στον αγωνιστικό χώρο του «Γιαν Μπρέιντελ. Η ομάδα του επικράτησε 3-0, ο κόσμος του τραγούδησε «You never walk alone» και την επόμενη μέρα έγινε η ευθανασία του…

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button