ΔΙΑΦΟΡΑ

«Άφησε 3 κοριτσάκια ορφανά»: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της Βίκυς που δολοφονήθηκε από τον πρώην της

Το απόγευμα της Παρασκευής τελέσθηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της άτυχης 41χρονης Βίκυς στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στο Λιβάδι Ελασσόνας.

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της μπροστά στα μάτια της κόρη της στη Θεσσαλονίκη, είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη μητέρα. Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 3:30, με τους συγγενείς και οικείους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Κηδεία: Τι δηλώνει ο θείος της άτυχης μητέρας που δολοφονήθηκε από τον πρώην της

«Η ανιψιά μου ήταν από τα καλύτερα κορίτσια που υπάρχουν. Με τη δουλειά της, με τα κοριτσάκια της. Τα είχε όλα στρωμένα και ξαφνικά έχασε τη ζωή της από έναν τρελό. Τον αγαπούσε έλεγε. Και τον είχε βοηθήσει πολύ σε δύσκολες στιγμές του» είπε στο newsit.gr, o θείος της αδικοχαμένης γυναίκας.

κηδεία μητέρας στην Ελασσόνα

«Η ανιψιά μου τον τάιζε, η ανιψιά μου τον κοίμιζε. Όλα αυτή τα έκανε. Και αυτός την απειλούσε, της φερόταν άσχημα. Ερχόταν εδώ στο χωριό και φαινόταν ότι ήταν δύσκολος χαρακτήρας. Όλοι τον ξέραμε. Όλα τα περιμέναμε από αυτόν. Η ανιψιά μου είχε καλέσει πολλές φορές και την αστυνομία για να την βοηθήσει, αλλά δεν γλίτωνε από αυτόν» πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας ο Γρηγόρης Μπαζούκης, μίλησε για τη στιγμή που πληροφορήθηκε την τραγική είδηση. «Την κυνηγούσε, δεν την άφηνε σε ησυχία. Μέχρι που πήρε το όπλο, μπήκε στο μαγαζί και την σκότωσε μπροστά στα κορίτσια της. Και το ένα τραυματίστηκε. Όταν ακούσαμε ότι την χτύπησε, όλοι προσευχόμασταν να είναι ελαφρά και να σωθεί. Όμως δεν τα κατάφερε και την χάσαμε από τα χέρια αυτού του αλήτη. Έμειναν ορφανά τα κοριτσάκια της και εμείς πονάμε. Χάσαμε το πιο καλόκαρδο, το πιο χαμογελαστό παιδί που τους βοηθούσε όλους» κατέληξε.

πηγη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button