ΔΙΑΦΟΡΑ

Nτυμένοι στα λευκά είπαν το τελευταίο αντίο στον Νίκο που σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

“Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια θέλω να ξέρεις πως σε βλέπω από ψηλά
Μάνα με ζήλεψε μου είπαν ο θεός με πήρε δίπλα του για άγγελο κι αυτός

Θα είμαι δίπλα σας σε κάθε σας στιγμή θα σας προσέχω από εκεί πάνω όλους μαζί
Κι αν θελήσεις τώρα κάτι να μου πεις τα μάτια σήκωσε ψηλά για να με δεις”

 

Με το αγαπημένο του τραγούδι να παίζει δυνατά από ένα ηχείο, αποχαιρέτισαν, ντυμένοι στα λευκά οι φίλοι του, τον Νίκο Μάκο, που σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο στη λεωφόρο Καλαμακίου.

Η κηδεία έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Απριλίου, στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου που είχε κατακλυστεί από κόσμο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Νίκου και η αδελφή του, χαμένοι στον πόνο τους. Φεύγοντας από το νεκροταφείο οι φίλοι του άρχισαν να μαρσάρουν με τις μηχανές δημιουργώντας μία εκκωφαντική ατμόσφαιρα.

 

Στη συνέχεια όλοι μαζί πήγαν στη συμβολή της οδού Νίκης με τη λεωφόρο Καλαμακίου, εκεί που ο φίλος τους άφησε την τελευταία του πνοή.

 

 

 

πηγη notia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button