ΔΙΑΦΟΡΑ

GNTM: Αυτά είναι τα μυστικά της Άννας-Μαρίας. Ο θάνατος του πατέρα της και…

Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου είναι για πολλούς η μοναδική νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων, καθώς είναι προφανές πως ο κόσμος σε εκείνη θα χάριζε την ψήφο του αν η ψηφοφορία δεν εξελισσόταν σε… φιάσκο!

Μετά το τέλος του ριάλιτι, που ανέδειξε την 18χρονη παίκτρια νικήτρια μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, έγινε γνωστή μια πολύ δυσάρεστη ιστορία με την Άννα-Μαρία πρωταγωνίστρια. Μια ιστορία που η ίδια δεν χρησιμοποίησε ποτέ για να γίνει συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό, την οποία αποκάλυψε η Κρίστι Κρανά.

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου της Ηλιάδου, εκείνη μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της καθώς πολύ μικρή έχασε τον μπαμπά της σε τροχαίο.

«Την Άννα Μαρία την είχα στη σχολή από 14.5 χρονών. Το ύψος το είχε. Είναι 1.77 με πολύ ωραίο δέρμα. Είχε κάνει αρκετές επιδείξεις, αρκετές φωτογραφίσεις. Ήταν και πολύ καλή μαθήτρια μπήκε στο Πανεπιστήμιο, στο Καποδιστριακό. Πάντα ήταν ένα κοριτσάκι χαμηλών τόνων. Πάντα δεν της άρεσε να μιλάει άσχημα για τις άλλες. Βοηθούσε. Άλλαξε λίγο στα τελευταία επεισόδια, λόγω πίεσης. Μεγάλωσε με τη μητέρα της.

Τον πατέρα της τον έχασε σε τροχαίο όταν ήταν μικρό κοριτσάκι.Η μαμά της είναι σχεδιάστρια μόδας. Το αγόρι της, ο Τάσος, είναι από το σχολείο, ερχόταν και την έπαιρνε από τα μαθήματα. Μου έλεγε ‘εγώ θα τον παντρευτώ’, φαινόταν ερωτευμένη. Ήταν κολλητοί. Μεγάλωσε χωρίς πατέρα ήθελε κάτι…», είπε χαρακτηριστικά η Κρίστι Κρανά.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button