ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση τώρα που Σοκάρει τον πλανήτη

Σοκάρει ο βασανιστικός θάvατος 10χρονης: Συνελήφθη ο πατέρας, η μητριά και ο αδελφός του – Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα

Ο πατέρας της είναι μεταξύ των τριών κατηγορουμένων για το βασανιστικό θάνατο ενός 10χρονου κοριτσιού στη Βρετανία, σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει τον πλανήτη.

Ο πατέρας, η μητριά και ο θείος της Σάρα Σαρίφ έχουν κατηγορηθεί για τη δολοφονία του 10χρονου κοριτσιού, ανακοίνωσε η αστυνομία του Σάρεϊ. Πρόκειται για τους Ουρφάν Σαρίφ, 41 ετών, τη σύντροφό του Μπεινάς Μπατούλ 29, και τον αδελφό του Ουρφάν, Φαιζάλ Μαλίκ 28 ετών όλοι από το Hammond Road, Woking. Ο καθένας τους έχει επίσης κατηγορηθεί ότι προκάλεσε ή επέτρεψε τον θάνατο ενός παιδιού.

Το άψυχο σώμα της μαθήτριας ανακαλύφθηκε στο σπίτι της στις 10 Αυγούστου. Οι μεταθανάτιες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί «πολλαπλούς και εκτεταμένους τραυματισμούς» για μια «παρατεταμένη και εκτεταμένη» χρονική περίοδο.

Οι τρεις ενήλικες διέφυγαν μία μέρα πριν

Ο Σαρίφ, η Μπατούλ και ο Μάλικ πέταξαν στο Πακιστάν με πέντε παιδιά – ηλικίας μεταξύ ενός και 13 ετών – μια μέρα πριν ανακαλυφθεί το σώμα της Σάρα.

Το τρίο πέρασε ένα μήνα στη χώρα προτού αποφασίσει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Gatwick μετά την αποβίβαση πτήσης από το Ντουμπάι. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η αστυνομία του Surrey επιβεβαίωσε ότι τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Έχουν προφυλακιστεί και θα εμφανιστούν στο δικαστήριο του Guildford Magistrates’ Court αργότερα σήμερα (15/9).

Τα πέντε αδέλφια της Σάρα, ηλικίας από ενός έως 13 ετών, ταξίδεψαν επίσης στο Πακιστάν στις 9 Αυγούστου με τους τρεις κατηγορούμενους. Θεωρήθηκε ότι τα πέντε παιδιά ήταν μαζί του, αλλά τελικά προέκυψε ότι έμεναν με τον παππού τους Muhammad Sharif στο σπίτι του στο Τζέλουμ. Βρέθηκαν μετά από έφοδο της αστυνομίας και έχουν τεθεί υπό κρατική μέριμνα στο Πακιστάν.

Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα της 10χρονης

Η αστυνομία του Σάρεϊ είπε ότι η μητέρα της Σάρα, Όλγα Σαρίφ, είχε ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και υποστηρίζεται ψυχολογικά από ειδικούς αξιωματικούς.

Η 36χρονη είπε ότι «η ζωή της δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια» και περιέγραψε τη Σάρα ως «ευτυχισμένη και πάντα γελαστή».

Η κ. Σαρίφ, που απεικονίζεται αριστερά, η οποία ήταν παντρεμένη με τον κ. Σαρίφ μεταξύ 2009 και 2017, περιέγραψε τη Σάρα ως «καταπληκτικό παιδί».

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα που μπορεί να την επαναφέρει στη ζωή, οπότε πρέπει να θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές μαζί της τώρα. Η ζωή είναι πραγματικά δύσκολη. Απλά δεν είναι δίκαιο.’

Το πιο όμορφο χαμόγελο

Η νεαρή κοπέλα ήταν προηγουμένως μαθήτρια σε δημοτικό σχολείο St Mary’s Church of England στο Byfleet.

Η διευθύντρια του σχολείου Jacquie Chambers είπε ότι ο μαθητής του 5ου έτους είχε «το πιο όμορφο χαμόγελο».

Σε μια δήλωση, είπε: «[Η Σάρα] ήταν ένα κοριτσάκι με φυσαλίδες, με αυτοπεποίθηση που είχε το πιο όμορφο χαμόγελο. Ήταν γεμάτη ιδέες και ήταν πολύ παθιασμένη με τα πράγματα στα οποία πίστευε ».

Η κ. Chambers πρόσθεσε: «Η Sara θα λείψει πολύ και, ως σχολική κοινότητα, είμαστε όλοι βαθιά επηρεασμένοι από αυτή την τραγωδία.

«Οι σκέψεις μας, οι προσευχές μας και η συμπάθειά μας είναι με όσους επηρεάστηκαν από αυτά τα σπαραξικάρδια νέα».

Ο ντετέκτιβ Μαρκ Τσάπμαν, από την Αστυνομία του Σάρεϊ και την Ομάδα Μείζονος Εγκλήματος της Αστυνομίας του Σάσεξ, είπε προηγουμένως: «Πρώτον, εκ μέρους της αστυνομίας του Σάρεϊ, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια μετά τον τραγικό θάνατο της Σάρα.

«Οι σκέψεις μας είναι με τη μητέρα της αυτή τη δύσκολη στιγμή. Εκτιμούμε επίσης πλήρως τον αντίκτυπο που θα είχε αυτό το καταστροφικό περιστατικό στην τοπική κοινότητα ».

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button