ΔΙΑΦΟΡΑ

« Έφυγε αγαπημένος ηθοποιός » Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, η ξαφνική είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Βουτσίνου, σε ηλικία 90 ετών.

Ο Γιώργος Βουτσίνος στην πορεία του στην υποκριτική έπαιξε σε αρκετούς ρόλους, πρωταγωνιστώντας σχεδόν σε όλες τις σειρές του Νίκου Φώσκολου. Αξέχαστος μάλιστα θα μείνει για τον ρόλο του ως «αστυνόμος Βούρβαχης» στη Λάμψη.

Ο αποχαιρετισμός που γνώριζε

Ο Γιώργος Βουτσίνος «έσβησε» το πρωί της Πέμπτης στο Σισμανόγλειο, αφού φρόντισε να αποχαιρετήσει την πολυαγαπημένη του σύζυγο με την οποία απέκτησαν μαζί έναν γιο.

Στην Espresso, μίλησε η Βάντα Καρακατσάνη για τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της: «Εδώ και έναν μήνα είχε εισαχθεί ο Γιώργος με ειλεό στο νοσοκομείο. Είχε κάποιες επιπλοκές και δεν μπορούσε να γίνει καμία εγχείρηση. Ωστόσο οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και πιστεύαμε πως θα βγει και πάλι νικητής. Ένα μικρόβιο όμως ήταν αυτό που τον κράτησε μέσα.

Την Τετάρτη το βράδυ, αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου λέει: “Βάντα μου κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο”. Του απάντησα: “Κάνε κουράγιο βρε Γιώργο μου και θα βγεις μέχρι το Σάββατο. Μου λέει: “Μπα, βλέπω να πηγαίνω στον Νίκο”. Δεν έδωσα σημασία. Το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο. Έπαθε ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Γιώργου Βουτσίνου.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, o Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βουτσίνο που έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα

«Αντίο στον φίλο μας Γιώργο Βουτσίνο που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση όχι μόνο ερμηνεύοντας εμβληματικούς ρόλους αλλά και ως μέλος της συγγραφικής ομάδας των θρυλικών σειρών του Νίκου Φωσκόλου. Καλό ταξίδι Γιώργο», έγραψε στα social media

 

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button